Vedete rusești căsătorite cu persoane mai tinere ca ele! Foto

«

separator
Dragostea nu are vârstă» – cred că fiecare a auzit această frază. Iar acest lucru au dovedit-o chiar vedetele din toată lumea. Vezi mai jos o listă de vedete rusești care trăiesc cu persoane mult mai tinere.

Lera Kudryavtseva și Igor Makarov

Vedeta de televiziune Lera Kudryavtseva are 42 de ani, pe când soțul ei are doar 25.

c64c124e4a760ef1fedddd16936b620d

Alla Pugaceova și Maxim Galkin

Nu este pentru nimeni un secret că Alla Pugaceova a fost de mai multe ori implicată în relații cu bărbați mai tineri. Acum, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Maxim Galkin, care este cu 27 de ani mai mic decât frumoasa artistă.

b7c3b7f0f53543be608a7411a03e8af8

Igor Nicolaev și Iulia Proscureacova

După divorțul de Natasa Koroleova, cântărețul Igor Nicolaev s-a căsătorit cu Iulia Proscureacova, care este mai mică decât el cu 22 de ani.

igor

Lolita Milyavskaya și soțul Dumitru Ivanov au o diferență de vârstă de 11 ani.

lolita

Oleg Tabakov și Maria Zudina sunt împreună de mult timp, chiar dacă difența de vârstă dintre cei doi este de 30 de ani.

oleg

Producătorul emisiunii “Eralash”, Boris Gracevski, este căsătorit cu Ana Panasenko, care este cu 37 ani mai tânără decât producătorul.

boris

Vladimir Presneakov este mai bătrân decât soția lui, Natalia Padoliskaia, cu 14 ani.

9657b109f8eab35c093eedcfa25a6abe

Cartea de identitate, un nou document oficial, va fi lansată până în martie 2025. Ce informații va conține

Până la data de 31 martie 2025, în Republica Moldova urmează a fi pus în circulație un nou model de act de identitate de tip card, care va fi eliberat cetățenilor Republicii Moldova – CARTEA DE IDENTITATE, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial

În vederea alinierii Republicii Moldova la acquis-ul Uniunii Europene, Executivul RM a aprobat astăzi o Hotărâre de Guvern ce stabilește condițiile tehnice și standardele de securitate necesare pentru punerea în aplicare a noului document, în care vor fi integrate datele biometrice ale titularului. Documentul transpune parțial Regulamentul (UE) 2019/1157 al Parlamentului European și al Consiliului din 20 iunie 2019 privind consolidarea securității cărților de identitate ale cetățenilor Uniunii și a documentelor de ședere eliberate cetățenilor Uniunii și membrilor de familie ai acestora care își exercită dreptul la libera circulație.

Avantajele Cărții de identitate pentru cetățeni:

  • Cartea de identitate va avea încorporat mediul de stocare electronică a datelor, ce va include certificatul calificat pentru semnătură electronica. Astfel, deținătorul noului act de identitate va putea accesa online servicile electronice, fără a fi nevoie să se deplaseze la instituțiile care le prestează.
  • Cetățenii care locuiesc peste hotare (diaspora) și dețin o carte de identitate vor putea accesa la distanță serviciile publice prin intermediul platformei digitale guvernamentale.
  • Titularii cărților de identitate se vor autentifica în următoarele sisteme informaționale: MSign, MPower, MPass, MNotify, MCabinet, e-Votare, e-Raportare, e-Declarație, e-Factura, e-Licențiere, e-Stare Civilă, e-Achiziții, etc. Cetățenii vor putea semna acte, cereri sau declarații oficiale fără a se prezenta la oficiile instituțiilor publice.
  • Informația despre domiciliu/reședința temporară nu se va conține în cartea de identitate, ceea ce va avantaja cetățenii, deoarece nu va mai fi nevoie ca aceștia să-și preschimbe actul de identitate la fiecare schimbare de adresă.
  • Cărțile de identitate vor dobândi o utilitate extinsă, putând fi utilizate nu doar pentru identificarea pe teritoriul Republicii Moldova, ci și ca document de călătorie în țările care le vor recunoaște, în timp,  în acest sens (de exemplu, țările membre ale Uniunii Europene).
  • Deținătorul cărții de identitate va avea acces la piața unică digitală a UE prin recunoașterea reciprocă a elementelor-cheie, cum ar fi: identificarea electronică, documentele electronice, semnăturile electronice și serviciile de distribuție electronică.
  • Posesorul unei cărți de identitate se va putea autentifica și semna documente electronice, contracte, care vor fi valabile și recunoscute în spațiul UE.

Legea nr. 68/2024 prin care este reglementată punerea în circulație la nivel național a noului model de act de identitate al cetățeanului Republici Moldova, Cartea de identitate, a fost votată în Plenul Parlamentului RM pe data de 28.03.2024.

Un individ i-a sustras de la gât un lanț din aur unei femei, în plină stradă

Un bărbat de 36 de ani din raionul Criuleni este cercetat penal fiind suspectat de comiterea unui jaf stradal în sectorul Botanica al Capitalei, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Acesta s-ar fi apropiat de victimă, o femeie de 60 de ani, în timp ce se afla pe strada Belgrad și, în mod deschis, i-a sustras de la gât un lanț din aur, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la 35.000 de lei.

În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală, polițiștii au identificat și reținut suspectul. Acesta a comunicat că lanțul l-a lăsat la o casă de amanet.

Bărbatul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind condamnat pentru furt.

Conform legislației, această infracțiune se pedepsește cu închisoare de până la 7 ani.

Școlile din țară vor fi dotate cu laboratoare performante

Școlile din Republica Moldova vor beneficia de oportunități echitabile pentru a accesa granturile din cadrul Proiectului „Îmbunătățirea calității educației”. Membrii Comisiei economie, buget și finanțe au avizat astăzi mai multe modificări la Acordul de împrumut dintre țara noastră și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, comunică MOLDPRES.

Modificările operate la proiect  vizează dotarea instituțiilor de învățământ cu laboratoare performante, sisteme IT sau softuri, precum și instruirea cadrelor didactice.

Astfel, se propune ca procesele și procedurile de procurări în cadrul subproiectelor școlare selectate să fie transmise în responsabilitatea echipei de management a proiectului, care le va executa conform regulilor de procurări ale Băncii Mondiale.

Până în prezent, proiectul prevedea că școlile trebuiau să prezinte Ministerului Educației și Cercetării subproiecte destinate acoperirii necesităților de bunuri, servicii și instruiri. În acest context, MEC a sesizat posibile riscuri, precum lipsa de capacități instituționale (cunoștințe, abilități și experiență) necesare pentru gestionarea eficientă a proceselor de procurări de bunuri și servicii din granturi.

În cadrul Proiectului „Îmbunătățirea calității educației”, țara noastră beneficiază de un împrumut în valoare de 49,6 milioane de dolari, precum și granturi în sumă totală de 9,8 milioane de dolari.

Mirele a rămas șocat, cum a apărut mireasa la nuntă!
Articolul anterior
În această vară se poartă fusta pantalon!
Articolul următor