Vedete rusești căsătorite cu persoane mai tinere ca ele! Foto

«

separator
Dragostea nu are vârstă» – cred că fiecare a auzit această frază. Iar acest lucru au dovedit-o chiar vedetele din toată lumea. Vezi mai jos o listă de vedete rusești care trăiesc cu persoane mult mai tinere.

Lera Kudryavtseva și Igor Makarov

Vedeta de televiziune Lera Kudryavtseva are 42 de ani, pe când soțul ei are doar 25.

c64c124e4a760ef1fedddd16936b620d

Alla Pugaceova și Maxim Galkin

Nu este pentru nimeni un secret că Alla Pugaceova a fost de mai multe ori implicată în relații cu bărbați mai tineri. Acum, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Maxim Galkin, care este cu 27 de ani mai mic decât frumoasa artistă.

b7c3b7f0f53543be608a7411a03e8af8

Igor Nicolaev și Iulia Proscureacova

După divorțul de Natasa Koroleova, cântărețul Igor Nicolaev s-a căsătorit cu Iulia Proscureacova, care este mai mică decât el cu 22 de ani.

igor

Lolita Milyavskaya și soțul Dumitru Ivanov au o diferență de vârstă de 11 ani.

lolita

Oleg Tabakov și Maria Zudina sunt împreună de mult timp, chiar dacă difența de vârstă dintre cei doi este de 30 de ani.

oleg

Producătorul emisiunii “Eralash”, Boris Gracevski, este căsătorit cu Ana Panasenko, care este cu 37 ani mai tânără decât producătorul.

boris

Vladimir Presneakov este mai bătrân decât soția lui, Natalia Padoliskaia, cu 14 ani.

9657b109f8eab35c093eedcfa25a6abe

Patru reprezentanți ai puterii de la Chișinău, dar și consulul Republicii Moldova la Moscova, interziși pe teritoriul Rusiei

Federația Rusă a interzis accesul pe teritoriul său pentru patru reprezentanți ai puterii de la Chișinău, dar și pentru consulul Republicii Moldova la Moscova. Cel puțin așa scrie publicația rusă Kommersant.

Conform sursei citate, este vorba despre deputații Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Oazu Nantoi, Olesea Stamati și Lilian Carp, dar și despre ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco.

Amintim că ambasadorul R. Moldova la Moscova, Lilian Darii, a fost chemat astăzi, 25 aprilie, la Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei, unde a fost citat din cauza expulzării unui diplomat rus din R. Moldova.

La scurt timp, instituția a anunțat că un diplomat moldovean a fost declarat persona non grata. Pe lângă asta, Moscova a decis să interzică intrarea mai multor oficiali moldoveni, „drept răspuns la declarațiile anti-ruse făcute în mod regulat”.

sursa: www.zugo.md

Exemplu demn de urmat! ”Îi ajutăm pe cei mai oropsiți, care muncesc pământul, să-și vândă roadele”

Exemplu demn de urmat! Primăria Sectorului 6 din București a venit cu o idee genială pentru susținerea țăranilor oropsiți care muncesc la pământ. Proiectul, care merită toate aprecierile, ar putea fi implementat și în Republica Moldova pentru a pune capăt comerțului stradal din jurul Pieței Centrale din Capitală.

”Nu încurajăm comerțul ilegal, dar îi ajutăm pe cei mai oropsiți, care muncesc pământul, să-și vândă roadele.

Nu pe stradă, în praf, ci la tarabele sociale. Sunt 39, în piețele Orizont, Drumul Taberei II, Veteranilor I și Crângași. Locuri unde micii producători pot vinde gratuit. Tarabele sociale sunt inscripționate la PiațaVeteranilor.”, anunță Primăria sectorului 6 din București.

Vedeți mai jos în ce condiții îți vând acum oamenii produsele crescute la țară.

Are Putin mai multe dubluri? Peskov spune că există un singur Putin, care e „super activ”

Secretarul de presă al preşedintelui Federaţiei Ruse, Dmitri Peskov, a declarat că Vladimir Putin nu are dubluri şi nu „stă în buncăre”, transmite Agenţia de propagandă rusă RIA Novosti, care îl citează pe Peskov.

„Am auzit [oameni spunând] că Putin are o mulţime de dubluri care lucrează pentru el în timp ce el stă în buncăr. O altă minciună. Vedeţi ce fel de preşedinte avem. De fapt, el este aşa cum a fost întotdeauna, este o persoană super activă. Cei care lucrează cu el abia reuşesc să ţină pasul cu el. Nu putem decât să-i invidiem energia. Doamne fereşte, nu poţi decât să îi doreşti sănătate. Bineînţeles, nu a stat în niciun buncăr. Şi aceasta este o minciună”, a spus Putin.

La 18 aprilie, mass-media de propagandă rusească au relatat că dictatorul rus Vladimir Putin ar fi vizitat cartierul general al grupului militar Dnepr de pe frontul din Kherson şi al grupului Vostok din regiunea Luhansk. Oleksii Danilov, secretarul Consiliului pentru Securitate Naţională şi Apărare al Ucrainei, este convins că nu preşedintele rus Vladimir Putin a fost cel care a vizitat teritoriile ocupate temporar din regiunile Kherson şi Luhansk, ci unul dintre dublurile sale.

sursa: www.ziare.com

Mirele a rămas șocat, cum a apărut mireasa la nuntă!
Articolul anterior
În această vară se poartă fusta pantalon!
Articolul următor