Vedetele au defilat în ținute de mire și mireasă la Mariage Soirée! Poze de la eveniment

Zeci de persoane publice, influenceri, bloggeri, jurnaliști, dar și viitoare mirese, miri, nașe și domnișoare de onoare au participat la Mariage Soirée, evenimentul care a prezentat secretele unei nunți cu stil, într-o ambianță plăcută de seară, cu gustări, muzică aleasă și un pahar de vin bun în compania unor oameni deosebiți.

separator

Vedetele de acasă au acceptat provocarea de a intra în rol de mire si mireasă, prezentând totodată cele mai noi colecții în materie de rochii de mireasă, costume elegante, rochii de seară, ținute de ocazie și accesorii pentru nunți și alte evenimente importante pentru fiecare cuplu, familie, îndrăgostiți.

Provocarea s-a lăsat cu emoții atât pentru doamnele și domnișoarele care au îmbrăcat rochiile diafane de mireasă și au defilat pe podium, cât și pentru cei prezenți în sală care au rămas fascinați de prezentarea de modă și au aplaudat la unison frumusețea, feminitatea și dragostea.

Evenimentul a avut loc în weekend, pe aleea restaurantului Pani Pit, în colaborare cu Compania Berlizzo Events. În cadrul acestuia, a fost organizată o expoziție cu produse și servicii ale furnizorilor de nunți și petreceri, care și-au prezentat ofertele pentru cei mai inspirați clienți.

Vă prezentăm imagini de la eveniment!                           

Moldoveanul Dima Trofim este noul coleg al Danielei Crudu, la postul de televiziune Antena 1 din București
Articolul anterior
Georgeta Voinovan a fost soacră mare! Fiul ei, Iancu, s-a căsătorit
Articolul următor
Alte articole interesante