Vedetele care au ales să consume tutun altfel. Ce dispozitive utilizează

Atunci când auzim cuvântul „vedetă” ne gândim, în primul rând, la viață boemă, distracții, lux și, desigur, vicii. În realitate, însă, puțini cunosc că celebritățile își asumă un șir de sacrificii – de dragul milioanelor de fani care le analizează „sub lupă” exteriorul și comportamentul, dar și pentru a face față unui ritm al vieții extrem de solicitant, marcat de concerte, filmări și turnee.

separator

Regim alimentar strict, exerciții fizice extenuante, apă plată în loc de alcool și renunțarea la fumat – iată care este prețul faimei. Dar pentru că și vedetele sunt oameni, nu e de mirare că unii dintre ei au preferat alternative mai puțin dăunătoare decât un „NU” ferm viciilor.

Țigările clasice, „detronate” de alternative mai puțin nocive

În rândurile fumătorilor care formează spuma societății, țigările clasice, bunăoară, au fost demult „detronate” de cele electronice, dar și de sisteme de încălzire a tutunului. Ambele tipuri de dispozitiv imită ritualul fumatului, doar că reduc riscurile pentru sănătate, la pachet cu alte beneficii, cum ar fi lipsa fumului, a scrumului și a mirosului neplăcut, dar și lipsa disconfortului pentru cei din jur.

Și ca să confirmăm cele spuse nu mergem prea departe – în România, unde chiar și vedetele rebele au dat prioritate modului sănătos de viață în detrimentul viciilor. „Dacă insiști la obiceiul tău, la fel ca și mine, fă-o gândindu-te la sănătatea ta și a celor din jur”, spune solistul formației rock „Vița de Vie”, Adrian Despot, care a renunțat la țigări de mai bine de 2 ani în favoarea dispozitivului de încălzire a tutunului.

În timp ce Despot se laudă pe Instagram că i-au sporit peformanțele vocale, actrița și cântăreața de peste Prut, Alina Eremia, se arată mulțumită de aspectul danturii, merit pe care îl pune pe seama aceluiași dispozitiv. Un alt actor, de această dată – starul de la Hollywood, Leonardo Dicaprio, a renunțat la țigările convenționale, alegând să pufăie din cele electronice la evenimentele oficiale. Se pare că posibilitatea de a savura ritualul preferat oriunde și oricând este beneficiul pe care Dicaprio îl apreciază cel mai mult. Și prietenul lui Dicaprio, actorul Tom Hardy este de nedespărțit de țigara electronică. Nu știm cine dintre ei l-a motivat pe celălalt să renunțe la fumat.În ultima perioadă, Ecaterinei Varnava, actriță și comic din Rusia, a trecut sub zodia schimbării. Șatena focoasă a slăbit impresionant ca urmare a adoptării unui regim de viață sănătos, a devenit blondă și chiar și-a modificat culoarea ochilor. Renunțarea la fumat a fost următorul pas, recunoaște ea, în lunga cale spre a fi în armonie cu sine.Totuși, oricât ar fi de greu, vă îndemnăm să vă lăsați de fumat și să găsiți motivația și puterea interioară, dar și soluția perfectă, pentru a scăpa de această dependență și a ajunge la un echilibru favorabil sănătății dumneavoastră.

alte Articole interesante