Vedetele care nu vor lăsa un bănuț moștenire copiilor chiar dacă sunt milionari

Chiar dacă sunt din familii putred de bogate și moștenesc nume greu, cu rezonanţă, majoritatea dintre copiii vedetelor își croiesc singuri drumul în viaţă, iar unii chiar sunt nevoiți să o ia de la zero.

separator

În timp ce copiii susţin că nu este corect să nu primească niciun ban de la părinţii lor vedete – aceștia totuși nu se vor opri de la nimic în încercarea de a-i învăţa că trebuie să muncească pentru bani, nu să se aştepte să le pice totul din cer.

Iată câteva exemple:

1. Mila şi Ashton Kutcher le spun copiilor că sunt săraci – cu mult înainte ca cei doi să devină părinţi, şi-au pus în gând să îşi crească odraslele cu un set puternic de valori. Cei doi au hotărât să nu îi transforme în persoane obraznice şi răsfăţate. Au încercat să facă asta prin a le spune că nu au aşa de mulţi bani. Mila susţine că le spune mereu copiilor despre cât de greu se câştigă banii, în special pentru că amândoi provin din medii sărace, au crescut cu puţini bani şi vor să pună valoare pe fiecare ban.

2. Mark Zuckerberg a donat 99% din moştenirea fiicei sale – cei mai mulţi oameni ştiu că Mark Zuckerberg şi-a câştigat averea ca şi co-fondatorul Facebook, dar ceea ce nu ştiu oamenii este că acesta plănuieşte să doneze 99% din moştenirea celor doi copii. Programatorul şi antreprenorul este tatăl a două fiice, Maxima şi Augusta, dar, după naşterea primei fiice, acesta şi-a dorit să investească banii într-o cauză mai înaltă.

3. Copiii lui Bill Gates trebuie să muncească mult pentru ceea ce vor primi – ca unul dntre cei mai proeminent şi bogat oameni din lume, afaceristul Bill Gates are o avere de peste 90 de miliarde de dolari, iar acest număr continua să crească. În ciuda faptului că are mai mulţi bani decât îşi poate imagina cineva, Gates insistă ca moştenitorii săi să înveţe să îşi câştige proprii bani. Atunci când a venit vorba despre moştenirea pe care o vor primi, Bill a dorit să spună că nu va exista o asemenea moştenire.

4. Bucătarul Gordon Ramsay refuză să le lase copiilor moşteniri – averea sa este rotunjită la 54 de milioane de dolari, aşa că putem spune că este un om foarte bogat. Bineînţeles, aceşti bani nu au căzut din cer, iar bucătarul devenit un star de reality show a muncit pe brânci pentru a-i câştiga. Tată a patru copii, acesta nu are niciun interes să îşi lase averea pe mâinile lor.

 

Spectaculos! NASA a publicat imagini video cu luna albastră-sângerie
Articolul anterior
Aceste sfaturi îți vor îmbunătăți viața sexuală
Articolul următor