Vedetele de acasă au împodobit bradul de Crăciun! Vezi cum arată

Unul dintre cele mai așteptate și emoționante evenimente de iarnă, în familie, este împodobirea bradului de Crăciun. Pe lângă faptul că încinge spiritul Sărbătorilor, decorarea brăduților, cu luminițe, ornamente, ghirlande și jucării, aduce multă bucurie și magie în special în inimile copiilor. Unele dintre vedetele de acasă deja au împodobit bradul de Crăciun și și-au împărtășit emoțiile pe rețelele de socializare. Iată pentru ce frumusețe au optat!

separator

Nata Albot

Jurnalista și prezentatoarea TV are deja fete mari în casă. Așa că anul acesta, cea care s-a ocupat de brăduț a fost fiica jurnalistei.

,,Christhmas mood in our house”, a scris Nata Albot după ce a dezvălui că fiica sa Sonia a decorat singură bradul și le-a făcut tuturor ai casei o mare surpriză.

Natalia Cheptene, prezentatoare TV

,,Gata, nu mai am treabă cu împodobirea pomului. Eva e șefa pe el 😊🌲”, a dezvăluit jurnalista.

Olga Manciu

,,Gata! Avem și noi brăduț. Micuț și modest, doar al nostru🎄😍 Și da, din cauza că avem un bebe mic care este foarte curios și smulge tot, bradul nostru anul acesta e pe geam 😂🙈🔝.Îl așteptăm pe moșu”, a dezvăluit soția lui Alexandru Mamciu pe pagina sa de Instagram.

Marcela Dedin, prezentatoare TV

Anul care vine este unul special pentru Marcela Dedin. Prezentatoarea Tv este în așteptarea celui de-al doilea bebeluș. În vârful brăduțului, stă o prințesă. Să însemne oare acest lucru că Radu, fiul mai mare al cuplului, va avea o surioară?!

,,Radu întreba de multe ori de ce nu are şi el un frățior, sau o surioară, cum au alți copii. Acum bucuria lui este imensă! ”, a menționat jurnalista pe pagina sa de socializare. ,,În timp ce afară fulguia, noi am împodobit brăduțul! 🎄🎀❄”

Cristina Surdu, fashion blogger

Moldoveanca stabilită în Italia și-a îmbrăcat brăduțul în alb, iar rezultatul este unul uimitor! Probabil că albul, culoarea mireselor, va fi nuanța anului 2018 pentru Cristina Surdu. Sperăm ca fashion bloggerița ne va dezvălui mai multe lucruri ,,curioase” din viața de cuplu, la timpul potrivit!

Lorena Bogza, prezentatoare TV

,,Gata, noi aproape ne-am pregătit de Moș Nicolae. A rămas să mai curățim ghetuțele”, a dezvăluit jurnalista pe pagina sa de socializare.

Cristina Gheiceanu, blogger

Frumoasă jurnalistă își salută prietenii virtuali din Elveția, acolo unde stabilită în acest moment alături de soțul ei, fotbalistul Ovidiu Mendizov.

Felicia Sîrbu

Prezentatoarea TV și-a decorat brăduțul cu globuri, luminițe și multe mărgele, alături de fiica sa, Casandra. “Nu contează ceea ce se află sub pomul de Crăciun, dar cine este în jurul lui”, a menționat jurnalista.

Întâlnire periculoasă între un scafandru și un rechin în apele Africii de Sud
Articolul anterior
Șase finaliste vor lupta pentru titlul Miss Unica Sport 2017! Iată cine sunt ele
Articolul următor
Alte articole interesante