Vedetele de-acasă care adoră florile de liliac!

Cel mai frumos și parfumat arbust ornamental de primăvară este, cu siguranță, liliacul. Florile mici, de diverse culori, albe, roz sau violet, și parfumul îmbătător transformă liliacul într-o plantă adorată de către mulți.

separator

Acum, e anotimpul în care înflorește liliacul, iar vedetele de-acasă sunt fascinate de mireasma primăverii! Au publicat poze superbe și ne cuceresc și pe noi!

Lilia Ojovan

,,A venit și timpul lui💜 LILIACUL💜 ador mirosul lui… și urăsc toate copiile din comerț… odorizante de baie, de mașini, parfumuri pentru toate flecuștețele – care sunt Chimie “naturala”. Nimic nu se compara cu aroma unui mănunchi de liliac in floare. Cine mai adora liliacul? Și apropo, mi se pare ca zilele următoare voi purta numai lila, mov și violet 💜💜💜 #lilac #liluojovan #lilustyle”.
Cornelia Ștefăneț

,,Primăvara mea🌷💐”.

Nata Albot

,,Syringa vulgaris, from the olive family. Moldovan lilac has blossomed and it’s magic.

Nici nu vă închipuiți cât de tare am dus eu dorul liliacului înflorit în ultimii 5 ani. Plecam din Montreal când încă era zăpadă, ajungeam la Chișinău când liliacul deja era trecut. Anul acesta îmi fac plinul de parfum din stenka de la bunica Vera. Se numea “Белая сирень”.

Natalia Moraru

Elena Bivol

Creatoarea de modă adoră liliacul mov.Victoria Roșca

Fondatoarea Teatrului Popular și vlogului Zâmbărele s-a ales cu niște lăcrămioare zglobii și parfumate.

,,Am eu ceva cu primăvara asta!”.

Un fenomen meteo extrem va lovi Europa, în următoarele zile
Articolul anterior
Un deputat din Moldova se duce la muncă cu bicicleta. Internauții au apreciat gestul!
Articolul următor
Alte articole interesante