Vedetele de acasă vor intra în rol de mire și mireasă la Mariage Soirée!

Cei care vor să participe la un ,,un party ca la carte” sunt așteptați la Mariage Soirée, evenimentul ce descoase secretele unei nunți cu stil, destinat atât viitorilor miri, cât și celor care vor să-și petreacă seara de sâmbătă într-o atmosferă plăcută, cu un păhar de vin bun si în compania unor oameni deosebiți.

separator

Cele mai noi ținute pentru miri și invitații unei nunți vor fi prezentate pe 14 septembrie, pe aleea restaurantului Pani Pit, între orele 15:00-21:00.

Persoane publice, influenceri, bloggeri, jurnaliști vor defila în ținute pentru mirease și domnișoare de onoare; costume de mire și cavaleri. Alina Andriuță, Olga Țăpordei, Rodica Ciorănică și Olga Manciu precum si alte 60 de persoane publice au acceptat provocarea de a intra în rol de mire si mireasă pentru o seară.

Defilarea va fi urmată de o expoziție cu produse și servicii ale furnizorilor de nunți și petreceri, în cadrul căreia își vor prezenta ofertele pentru cei mai inspirați clienți.

Mariage Soirée este organizat de restaurantul Pani Pit în colaborare cu Compania Berlizzo Events.

Biletele pot fi cumpărate aici: https://iticket.md/event/mariage-soiree

Prețul biletelor:
Early bird: 200 lei
Din 26 august: 250 lei
Data – 14 septembrie 2019
Locația – Aleea Restaurantului Pani Pit, str. 31 august 1989, 115

Pentru informații apelați numărul de telefon 079 600 572.

Trist. Incendii devastatoare în Jungla Amazoniană
Articolul anterior
Umoristul Gheorghe Urschi și scriitoarea Tatiana Țîbuleac, printre laureații Premiului Național. Cine se mai regăsește în listă?
Articolul următor
Alte articole interesante