Vedetele de la „Dansez pentru tine” slăbesc pe ediție ce trece!

„Dansez pentru tine” s-a dovedit a fi, cea mai eficientă cură de slăbire pentru unele vedete. Acestea au reuşind să piardă până la cinci kilograme de când au început repetiţiile şi până în prezent, informează Pro TV.

separator

Participarea la concurs i-a adus lui Sore forma fizică la care a visat. „Am, în sfârşit, pătrăţele!”, a spus interpreta, care a slăbit mai bine de cinci kilograme de când a început repetiţiile.

Vedetele de la "Dansez pentru tine" slăbesc pe ediție ce trece!

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a constatat : „Am un tonus foarte bun”. Vedeta a slăbit patru kilograme de când a intrat în cantonamentul riguros .

Celălalt duelist din această săptămână, basarabeanul  Dima Trofim, a slăbit tot patru kilograme. „Mă pregătesc foarte strict, petrec la repetiţii ore întregi şi asta se vede şi în condiţia mea fizică. Deşi nu aveam de gând, am slăbit destul, patru kilograme”, a declarat Dima.

Vedetele de la "Dansez pentru tine" slăbesc pe ediție ce trece!

De partea cealaltă a baricadei se află Ilinca Vandici şi Ruby, care, în ciuda efortului prelungit, nu au slăbit vizibil. „Am aceeaşi greutate pe care o am în general – 46, 47 de kg”, a precizat Ruby.

Ilinca, în schimb, a piedut un kilogram, dar a şi avut grijă să nu slăbească, menţinând o alimentaţie sănătoasă şi suficient de hrănitoare pentru a avea energie. Vedeta chiar s-a temut la un moment dat să nu se îngraşe în timpul concursului, pentru că, odată cu repetiţiile, a început să consume şi dulciuri. Tot un kilogram a slăbit şi Giani Kiriţă, dar sportivul a recunoscut că după terminarea emisiunii „Dansez pentru tine” se poate reapuca de fotbal, pentru că are o condiţie fizică de invidiat.

Vedetele de la "Dansez pentru tine" slăbesc pe ediție ce trece! Vedetele de la "Dansez pentru tine" slăbesc pe ediție ce trece!

Sursa

 

Natașa Koroliova, fără lenjerie intimă pe scenă
Articolul anterior
Bărbații, sexul și vârsta
Articolul următor
Alte articole interesante