Vera Brejneva și-a arătat casa în care locuiește cu Constantin Meladze

Vera Brejneva și soțul ei, Constantin Meladze, locuiesc într-un conac de lux, situat în regiunea Moscovei. Potrivit presei din Rusia, locuința grandioasă este un cadou pe care artista l-a primit de la soțul ei. În această casă locuiesc cei doi soți, dar și cele două fiice ale interpretei din prima căsnicie, Sonya și Sara.

Suprafața casei cu 3 nivele este de aproximativ 400 m2, este de remarcat faptul că locuința se află într-un loc foarte pitoresc, în apropiere există o pădure și mai multe lacuri.

După cum se poate vedea din imagini, cuplul a decis să opteze pentru stilul clasic: forma ferestrelor și coloanele uriașe care pot fi văzute pe terasă vorbesc despre acest lucru. La intrarea în curte, există un garaj imens care poate găzdui mai multe mașini.

La parter, se regăsește un salon spațios, din care poți intra în bucătăria completată cu o sufragerie, în hol și, de asemenea, în camera de zi.

La etajul superior, se află un studio de muzică, unde soții au posibilitatea de a fi creativi.

Este demn de remarcat faptul că stilul din interiorul casei în sine este neoclasic, nu vei vedea culori strălucitoare aici și doar materiale naturale folosite pentru decorare.

În ceea ce privește salonul imens, înălțimea plafoanelor îi conferă și mai multă măreție, iar detaliile și obiectele interesante, precum un candelabru cu flori, un pian alb și o masă sub formă de tablă de șah, creează o atmosferă de rafinament și confort.

În dormitorul artistei, predomină nuanțe destul de calme, iar stilul minimalist este diluat cu elemente interioare originale.

Vera a publicat pe Instagram imagini din locuința sa și pomul de Crăciun, dorindu-le fanilor ei sărbători cât mai fericite.

Petru Hadârcă: ,,A plecat în călătoria fără de întoarcere, omul cu sufletul de pâine caldă, Valeriu Turea”
Articolul anterior
Cele mai influente femei din lume în anul 2020, conform Revistei Forbes
Articolul următor
Alte articole interesante