Vera Brejneva și Constantin Meladze își doresc un copil împreună

Vera Brejneva, în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre o posibilă sarcină de la Constantin Meladze, soțul ei în vârstă de 57 de ani. Artista a recunoscut că visează să devină mamă pentru a treia oară.

Recent, a devenit cunoscut faptul că în familia Meladze va apărea un nou membru. Albina Djanabaeva și soțul ei Valery Meladze, fratelui lui Constantin, vor deveni părinți pentru a treia oară. Pentru muzician, acesta va fi cel de-al șaselea copil al său.

,,Sunt deja de cinci ori mătușă. Nașterea fiecărui copil este o sărbătoare mare pentru noi. Avem o familie mare, suntem întotdeauna bucuroși să o extindem și cu atât mai mult cu un astfel de sânge geniu, nume de familie, moștenitori Meladze ”, a spus Vera.

Artista a menționat că ea însăși speră să rămână din nou însărcinată. „În ultimul timp, tot mai des mă gândesc la copil… Mai exact, deja mă gândesc la asta. Îmi pasă de sănătatea mea, merg la sport. Dacă o să mă vedeți mai plinuță, atunci chiar acele planuri s-au realizat. Atunci să nu puneți întrebări: „De ce te-ai îngrășat?” Acest lucru nu se datorează eclerelor”, a glumit artista în cadrul unui interviu la NTV.

Vera Brejneva și Valery Meladze au jucat o nuntă secretă în Italia în 2015.

Fosta solistă al grupului VIA Gra are doi copii din căsniciile anterioare: Sonya, în vârstă de 20 de ani, cu omul de afaceri ucrainean Vitaly Voitenko, și Sarah, în vârstă de 11 ani, cu omul de afaceri Mihail Kiperman.

Înghețul a făcut dezastru în Franța. Recolta de struguri, caise și mere a fost compromisă
Articolul anterior
Jackie Chan a împlinit 67 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante