A fost veselie mare în nordul țării, la o nuntă țigănească de lux. Video

O nuntă țigănească, ca la carte, cu respectarea multor dintre tradiții, a fost în jucată în nordul țării. Startul petrecerii s-a dat la Otaci, după care nuntașii au mers cu alaiul la cuscri, la Dondușeni.

separator

Un covor roșu imens a fost amenajat în curtea casei, iar oaspeții, care numărau câteva sute, au încins horele țigănești chiar acolo. Gazdele au invitat lăutari vestiți să le cânte la nuntă. Igor Cuciuc, Adriana Ochișanu, Cornelia Ștefăneț și orchestra fraților Ștefăneț s-au bucurat de aprecierea nuntașilor și au făcut veselie mare la o nuntă mai puțin obișnuită, care le-a lăsat cu siguranță multe amintiri, căci, ca artist, nu ți-e dat foarte des să vezi o nuntă țigănească veritabilă.      Mireasa a purtat o rochie plină de cristale și pietre prețioase, accesorizată cu o coroniță extravagantă, cercei și colier.

Potrivit interpretului Igor Cuciuc, care a postat mai multe imagini de la nuntă pe pagina sa de facebook, petrecerea a fost una frumoasă, cu un popor foarte vesel. Dacă sunteți curioși să vedeți cum arată nunțile țigănești, urmăriți mai jos câteva secvențe video de la petrecere:

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon
Articolul anterior
Moldovenii care au muncit în Italia pot beneficia de pensie și alte asigurări sociale din partea statului italian
Articolul următor
Alte articole interesante