Veste neașteptată pentru fani. Timati și Anastasia Reshetova s-au despărțit

Anastasia Reshetova, în vârstă de 24 de ani, și Timati, în vârstă de 37 de ani, nu mai formează un cuplu. Modelul a publicat o postare pe Instagram, în care a recunoscut că ea și rapperul s-au despărțit după 6 ani de relație.

separator

,,Oricât de trist ar fi pentru voi și apropiații noștri … Anul acesta a fost un test dificil pentru mulți, iar relația noastră nu a putut rezista. Nu mai suntem un întreg, nu mai suntem soț și soție, nu trăim împreună. Au fost 6 ani minunați din momentul în care ne-am întâlnit până în vara asta. Am fost cei mai buni prieteni, iubiți, parteneri. Au fost multe între noi și a fost minunat! Această relație a fost foarte împlinită și emoțională. Dar în această viață, nimic nu este etern și totul tinde să se termine. M-am schimbat, la fel și perspectivele mele asupra vieții.

Pentru a evita bârfele murdare, spun deschis că nu sunt implicate persoane străine în această istorie și, de asemenea, puteți uita și de „bumerang”. Așa cum a fost atunci, așa cum este acum, doar noi o știm, și nu văd niciun motiv pentru a explica mai detaliat. Nu știu ce se va întâmpla în continuare, dar în acest moment vreau să-mi îndrept toată energia într-o altă direcție. Cred că va fi posibil să transformăm relația noastră într-un tandem părintesc ideal de dragul lui Ratmirchik.

Mulțumesc pentru ceea ce ai făcut pentru mine, pentru dragostea și sprijinul tău nesfârșit. Pentru că m-ai crescut, dintr-un copil naiv de 18 ani, așa cum sunt acum. Iartă-mă pentru tot trecutul. Îți promit să-l cresc pe fiul nostru cu dragoste pentru tatăl său”, a scris Reshetova, care a publicat pe Instagram mai multe poze din timpul relației celor doi.

  Anastasia Reshetova și Timati au început o relație în 2015, la scurt timp după ce artistul s-a despărțit de modelul și mama fiicei sale Alisa, Alena Shishkova.

În octombrie anul trecut, Reshetova și Timati, au devenit părinții unui băiețel, pe nume Ratmir. În această vară, Anastasia Reshetova a provocat zvonuri conform cărora ea și Timati ar fi avut o nuntă secretă. Cuplul nu și-a confirmat oficial căsătoria.

Accident teribil în Ucraina: 5 oameni au murit, iar peste 20 au fost răniți
Articolul anterior
479 cazuri noi de Covid-19, confirmate în ultimele 24 ore
Articolul următor