Veste tristă. Actriţa Shannen Doherty a anunţat că are cancer în stadiul 4

Actriţa americană Shannen Doherty, interpreta personajului Brenda Walsh din serialul TV „Beverly Hills, 90210”, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit marţi dimineaţă în emisiunea „ABC News” că a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiul 4, informează CNN.

separator
„Era o chestiune de câteva zile sau de o săptămână până să se afle că eu am cancer în stadiul 4. Aşadar, cancerul a revenit şi de aceea mă aflu aici”, a dezvăluit vedeta americană în timpul acelei emisiuni de televiziune, potrivit Agerpres.

În 2017, Shannen Doherty anunţase că boala cu care fusese diagnosticată în 2015, cancer mamar, a intrat în remisiune. Timp de peste un an, actriţa a luptat în mod discret cu maladia, deşi a continuat să lucreze, filmând inclusiv pentru „BH90210”, al şaselea serial TV creat în cadrul francizei „Beverly Hills, 90210”, lansat pe micile ecrane în 2019.Actriţa a dezvăluit că a primit vestea despre reapariţia cancerului în organismul său la scurt timp după moartea unui coleg din distribuţia serialului „Beverly Hills, 902010”, Luke Perry, decedat pe 4 martie 2019.

Shannon Doherty este căsătorită cu fotograful Kurt Iswarienko din anul 2011. Artista a spus că a decis să facă public noul ei diagnostic din cauza unor documente judiciare ce urmează să fie făcute publice în această săptămână în cadrul procesului ei cu o companie de asigurări. Printre acele documente judiciare se află şi analizele sale medicale. „Aş prefera ca oamenii să afle acest lucru de la mine”, a adăugat Shannen Doherty.

Tânăra care și-a abandonat copilul în scara unui bloc din Chișinău a născut singură, acasă. Mărturii cutremurătoare
Articolul anterior
Aterizare de urgență în Madrid. Un avion a pierdut o roată și a zburat fără un motor
Articolul următor
Alte articole interesante