Vezi câte kg a pus Adriana Ochișanu de la finalizarea proiectului ”Și vedetele slăbesc”! (FOTO)

Vara trecută, interpreta Adriana Ochișanu, alături de alte colege de scenă, a participat la proiectul inițiat de unica.md ”Și vedetele slăbesc”. Timp de o lună, interpreta și-a făcut loc în agendă și pentru sport. În cadrul proiectului, Adriana a slăbit 5 kg și și-a subțiat talia cu 15 cm.

separator
IMG_2299 IMG_2599 IMG_5016

De atunci, a trecut un an cu multe încercări pentru Adriana Ochișanu. Aceste schimbări care s-au produs în viaţa interpretei, au influenţat şi frecvenţele la sală, iar rezultatetele nu s-au lăsat așteptate.

”Recunosc că am neglijat un pic antrenamentele și am mai călcat strâmb și la regimul alimentar. Nu este foarte grav, am adăugat cam 2 kg, dar nu sunt împăcată cu acest gând și imediat ce revin de la mare am să trec pe la UNICA SHAPING. Acum vara mi-am permis mai multe răsfățuri culinare, dar imediat ce se încheie vacanţa voi începe un ritm mai activ de viață. Sunt sigură că voi scăpa cu ușurință de ceea ce s-a acumulat peste vară”, a spus interpreta.

Peste câteva zile, Adriana va merge în vacanță pe litoralul grecesc, iar în septembrie se va pune serios pe treabă. După ce va lansa videoclipul piesei interpretate în duet cu Irina Bivol, va aduce publicului și câteva melodii populare, printre care și un duet.

389369_394473514005370_822063722_n IMG_3878 IMG_3929

ImageStudio

Natalia Bodiu

Cum arată Miki la 40 de ani!
Articolul anterior
Cream este acum mămică!
Articolul următor
Alte articole interesante