Vezi ce dar a primit Laurențiu Popescu înainte de ziua sa de naștere!

DSC_0093Sărbătorile pascale din acest an aduc încă o sărbătoare în familia lui Laurențiu Popescu. Săptămâna viitoare, interpretul își va sărbători ziua de naștere. Cu toate astea, Laurențiu Popescu este în plină muncă. În timp ce soția și feciorii își văd de treburile gospodăriei, iar mielul este marinat, capul familiei Popescu lansează o nouă melodie. Ea se numește ”Flori de ploaie” și  după mai multe inregistrări a fost prezentată publicului larg.

separator

”Această melodie este un buchet de flori din partea textierei Viorica Nagacevschi, oferit cu câteva zile înainte de ziua mea de naștere. Nu fac mare petrecere de ziua mea, mai ales că este în ajun de Paștele Blajinilor și de aceea m-am gândit să îmi fac personal un cadou. Complici mi-au fost prietenii mei buni, Viorica Nagacevschi și compozitorul Anatol Lupu. De fapt, a fost un dar neplanificat. Anatol a scris această melodie pentru o interpretă autohtonă, dar ia a refuzat piesa.  Mie mi-a placut și am decis să mi-o fac cadou. Dacă această melodie va fi pe placul publicului, atunci cu siguranță voi putea spune că am avut o zi de naștere reușită”, spune Laurențiu Popescu.

Unica.md îi urează interpretului  ”Un Paște Fericit!” și mulți ani fericiți și plini de liniște sufletească alături de cei dragi.

Turismul din Grecia se schimbă radical! În plin sezon estival, autoritățile introduc noi reguli pe plaje

În plin sezon estival, autoritățile din Grecia introduc noi reguli pe plaje. Supraaglomerarea nu mai este deloc tolerată, așa că turiștii români care se pregătesc să plece în vacanță pe insulele grecești trebuie să se informeze și să știe ce au de făcut, scrie evz.ro.

Cea mai vizitată țară de pe glob în perioada verii, Grecia, introduce reguli de ultimă oră împotriva supraaglomerării de pe plaje. Autoritățile nu mai sunt deloc tolerante și dau amenzi uriașe.

Concret, turiștii care ajung de acum încolo pe plajele însorite din Grecia trebuie să știe că nu mai pot închiria umbrele și șezlonguri oricum și de la oricine. Astfel de persoane sunt atent monitorizate și dacă nu au la vedere informațiile privind obiectele destinate închirierii și numărul acestora se aleg cu amenzi foarte mari.

Noile reguli sunt clare. Doar 30 la sută din suprafața cu nisip poate fi ocupată de scaunele pliabile, restul fiind destinat celor care preferă să stea pe prosoape.

Turiștii care observă că legea este încălcată, iar plaja este aglomerată cu șezlonguri pot raporta abuzul printr-o aplicație conectată la serverele Ministerul Finanțelor din Grecia.

Șezlongurile trebuie să fie amplasate la cel puțin 4 metri de țărm.

Căprioare eliberate din captivitate! Doi pui, găsiți într-o gospodărie din Nisporeni

Inspecția pentru Protecția Mediului Nisporeni a primit un apel telefonic, precum, că un locuitor al s. Odobești, r-nul Nisporeni, ține în captivitate două căprioare. Inspectorii au mers la fața locului, ei au ridicat  căprioarele și le-au transmis Ocolului Silvic Grozești. După un control veterinar căprioarele au fost eliberate în habitatul lor natural, informează unica.md cu referire la un comunicat al Inspectoratului pentru Protecția Mediului.

Persoana vinovată de săvârșirea contravenției a fost citată la sediul IPM Nisporeni pentru a fi sancționată conform prevederilor  legislației de mediu. 

Inspectoratul pentru Protecția Mediului își exprimă recunoștința față de cetățeanul care a alertat inspectorii de mediu și îndeamnă toți locuitorii să urmeze acest exemplu, contribuind activ la protejarea și conservarea faunei.

O fetiță de 11 ani și tatăl ei au murit după ce au fost loviţi de fulger pe munte

Un tată şi fiica sa în vârstă de 11 ani au murit după ce au fost loviţi de fulger în Munţii Balcani din Bulgaria, informează DPA citat de stirileprotv.ro.

Bărbatul şi cei doi copii ai lui se aflau în drumeţie în apropiere de vârful Kupena, care are înălţimea de 2.169 metri, a relatat luni televiziunea de stat BNT.

Fiul acestuia, în vârstă de 13 ani, a fost salvat de un elicopter militar după ce băiatul a alertat serviciile de urgenţă în urma fulgerului.

Potrivit relatării, bărbatul decedat, în vârstă de 47 de ani, era un alpinist experimentat. Cu toate acestea, el a întreprins acea drumeţie montană în condiţii meteorologice nefavorabile, au precizat serviciile de urgenţă. 

Vezi care sunt cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood!
Articolul anterior
Soarele și pielea copiilor
Articolul următor