Vezi ce dar a primit Laurențiu Popescu înainte de ziua sa de naștere!

DSC_0093Sărbătorile pascale din acest an aduc încă o sărbătoare în familia lui Laurențiu Popescu. Săptămâna viitoare, interpretul își va sărbători ziua de naștere. Cu toate astea, Laurențiu Popescu este în plină muncă. În timp ce soția și feciorii își văd de treburile gospodăriei, iar mielul este marinat, capul familiei Popescu lansează o nouă melodie. Ea se numește ”Flori de ploaie” și  după mai multe inregistrări a fost prezentată publicului larg.

separator

”Această melodie este un buchet de flori din partea textierei Viorica Nagacevschi, oferit cu câteva zile înainte de ziua mea de naștere. Nu fac mare petrecere de ziua mea, mai ales că este în ajun de Paștele Blajinilor și de aceea m-am gândit să îmi fac personal un cadou. Complici mi-au fost prietenii mei buni, Viorica Nagacevschi și compozitorul Anatol Lupu. De fapt, a fost un dar neplanificat. Anatol a scris această melodie pentru o interpretă autohtonă, dar ia a refuzat piesa.  Mie mi-a placut și am decis să mi-o fac cadou. Dacă această melodie va fi pe placul publicului, atunci cu siguranță voi putea spune că am avut o zi de naștere reușită”, spune Laurențiu Popescu.

Unica.md îi urează interpretului  ”Un Paște Fericit!” și mulți ani fericiți și plini de liniște sufletească alături de cei dragi.

Vezi care sunt cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood!
Articolul anterior
Soarele și pielea copiilor
Articolul următor
Alte articole interesante