Vezi ce drăgălașă este fetiţa lui Pepe! FOTO

1Pepe se poate declara un om împlinit: are o cariera care îi mege din plin, familia îi dă motive de bucurie în fiecare zi și are o fetiță minunată.

separator

Dacă la început, a încercat să o ţină cât mai departe de ochii presei pe fetiţa lui, acum artistul nu se fereşte să posteze fotogarfii cu cea mică pe contul lui de Facebook. În toate pozele, Pepe apare alături de fetița lui în ipostaze care îl înfăţişează extrem de grijuliu.

Îmbrăcată mereu şic, Maria este o fetiţă tare drăgălaşă la cele 11 luni pe care le are,  beneficiind de o atenţie deosebită din partea întregii familii. Pepe se gândeşte deja la organizarea petrecerii de un an a micuţei Maria, moment care va fi sărbătorit cum se cuvine pe 15 august. „Nu ştiu dacă va fi o petrecere fastuoasă, ci mai degrabă una în familie. Oricum, familia e destul de numeroasă, la prima strigare suntem 40-50. Viaţa noastră s-a schimbat radical încă de la primirea veştii că soţia mea e însărcinată. Ne bucurăm foarte tare şi îi mulţumim lui Dumnezeu că a adus în viaţa noastră minunea asta de copil. Maria zâmbeşte mereu şi ne luminează zilele”, a povestit în urmă cu câteva zile Pepe.

23 4 5 6

Vezi cum arată presupusa amantă a lui Galkin! (Foto)
Articolul anterior
Beyoncé, dezvăluiri inedite despre viaţa personală
Articolul următor
Alte articole interesante