Vezi ce rochie a purtat Anastasia Fotachi la petrecerea din a doua zi după nuntă. Într-un cerc restrâns de invitați, evenimentul s-a dat la o vinărie din țară

Fotomodelul Anastasia Fotachi s-a căsătorit cu omul de afaceri Gabriel Stati. Nunta a avut loc joi, într-un local luxos din parcul Valea Morilor, la ceremonie fiind invitate mai multe personalități din mediul de afaceri, showbiz și mass-media. La eveniment au fost respectate mai multe tradiții moldovenești, iar așa cum este obiceiul, următoarea zi după nuntă a avut loc ,,zama”, o tradiție în care mirii își continuă petrecerea cu cei mai apropiați oameni din anturajul lor.

Anastasia i-a dedicat soțului ei un mesaj emoționant:

Este ziua noastră, sufletul meu pereche”, a scris modelul într-o postare. Petrecerea de după nuntă a avut loc la o vinărie din țară.

„Dacă m-ar întreba cineva unde am dansat cel mai mult, răspunsul cu singuranță ar fi – la nunta noastră”, a menționat Anastasia pe pagina sa de Instagram.

Pentru a doua petrecere după nuntă, Anastasia a ales o rochie elegantă în nuanța roz pudrat pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi albi de tip stiletto.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane în picioare şi floare

Comandantul mercenarilor ruși Wagner a fost ucis în Ucraina. El a mai luptat în Cecenia, Siria, Libia și Georgia

Comandantul mercenarilor Wagner, Alexei Nagin (indicativul „Terek”), a fost ucis în Ucraina. El a fost eliminat lângă Bahmut la 20 septembrie, anunță numeroase surse ucrainene.

El era un apropiat al lui Evgheni Prigojin, afaceristul care a înființat gruparea Wagner. Nagin a fost decorat post-mortem cu titlul de Erou al Federației Ruse.

Moartea mercenarului Alexei Nagin în Ucraina a fost confirmată de presă din Rusia.  Evgheni Prigojin a participat de altfel la înmormântarea să.

Un om de afaceri apropiat de Kremlin, Evgheni Prigojin, a admis luni că a fondat, în 2014, grupul paramilitar Wagner pentru a lupta în Ucraina și a recunoscut prezența lui în special în Africa, Orientul Mijlociu și America Latină, transmite agenția France Presse, citată de Agerpres.

Într-o postare pe rețelele sociale ale companiei sale Concord, Prigojin a spus că a fondat grupul paramilitar în scopul trimiterii de combatanți competenți în regiunea ucraineană Donbas, în 2014.

”La acel moment, 1 mai 2014, a luat naștere un grup de patrioți care și-a luat numele Grupul tactic al batalionului Wagner”, a explicat omul de afaceri într-un comunicat.

Grupul Wagner este suspectat de mai mulți ani că pune în practică planurile Kremlinului în diferite teatre de operațiuni, ceea ce Moscova a dezmințit constant.

Evgheni Prigojin este acuzat de numeroase puteri occidentale și de media ruse de finanțarea grupului Wagner, ai cărui combatanți au fost văzuți mai ales în Siria, Libia, Ucraina și Republica Centrafricană.

Kremlinul a respins întotdeauna că are legături cu grupări paramilitare.

sursa

Forţele ucrainene recuceresc oraşul Kupiansk şi alungă trupele ruse de pe malul estic al râului Oskil

Forţele ucrainene au cucerit întreg teritoriul oraşului Kupiansk şi au alungat trupele ruse din poziţiile de pe malul estic al râului Oskil, care desparte oraşul din nord-estul Ucrainei.

soldati ucraina

Cea mai mare parte a oraşului Kupiansk, un nod feroviar strategic, a fost recucerită la începutul acestei luni, ca parte a unei contraofensive uimitoare a trupelor ucrainene în nord-estul ţării, conform presei străine.

Unele trupe ruse au rezistat pe malul estic al râului Oskil, peste un pod rutier distrus.

Civilii au fugit pe teritoriul ucrainean în timp ce bombardamentele continuau zi şi noapte.

Încă un oligarh rus a fost găsit mort. E sinucidere, conform anchetei

Șirul morților suspecte în rândul oligarhilor ruși continuă. Managerul Relațiilor Publice al Căilor Ferate Ruse și-a pierdut viața într-un mod suspect.

Oligarhul, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit împușcat în locuința sa din Moscova. Anchetatorii au spus despre moartea sa că este o sinucidere, însă nu au dezvăluit mai multe detalii despre acest caz.

Decesul managerul de PR al Căilor Ferate Ruse face parte dintr-un șir de morți suspecte care a fost declanșat la începutul ofensivei ruse în Ucraina.

Din februarie și până acum zeci de oligarhi ruși au murit, iar decesele tuturor au fost declarate sinucideri. 

sursa

Reacția MAEIE la declarațiile lui Lavrov: „Vorbitorilor de limba rusă și ai altor minorități etnice le sunt respectate drepturile în conformitate cu principiile democratice”
Articolul anterior
Mai multe persoane au fost reținute la înmormântarea lui Mihail Gorbaciov, după ce au protestat împotriva războiului din Ucraina
Articolul următor