Vezi cine a făcut-o să plângă pe Nicole Scherzinger

Ascultândpiesa cântată de o adolescentă de 16 ani la concursul The X Factor, Nicole Scherzinger, care face parte din juriu, a izbucnnit în plâns.

Ella Henderson la doar 16 ani, are mari șanse săcâștige un cunoscut show britanic de talente, datorită unei voci deosebite cu care a reușit să impresioneze juriul. Încă de la preselecții, Ella a reușit să uimească juriul cu talentul ei, interpretând o melodie compusă chiar de ea.

Iar în cea de-a doua fază a concursului, adolescenta a ales săcântepiesa “Believe”, a lui Cher, care din start a creat reacții dubioase în rândul juriului.

Însă în momentul cândtânăra de 16 ani a început săcănte, cei din sală sau ridicat în picioare aplaudând, iar ochii lui Nicole Scherzinger s-au umplut de lacrimi.

“Trebuie să-ţimărturisesc,când am citit că vei cânta această melodie, dacă aș avea un top 5 al celor mai enervante melodii ale tuturor timpurilor, ea s-ar apropia de acel top pentru mine. Dar azi așplătimulți bani să ascult versiunea cântecului din nou. A fost incredibil, felicitări”, i-a spus Gary Barlow.

Chiar și după ce Ella a părăsit scena, Nicole nu s-a putut opri din plâns.

“Nu poți judeca așa ceva, trebuie doar sa fii onorat”, a spus fosta membră Pussycat Dolls colegilor ei din juriu printre lacrimi.

Sursa: dailymail.co.uk

Filmul “Prometheus”, criticat de Vatican
Articolul anterior
Poate ea este următoarea doamnă Cruise
Articolul următor
Alte articole interesante