Vezi cum și-au sărbătorit zilele de naștere Igor Stribițchi și Serj Kuzenkoff

Duminică, 17 martie, interpreții Serj Kuzenkoff și Igor Stribițchi și-au sărbătorit zilele de naștere. O zi frumoasă în care cei dragi au ținut să-i felicite și să-i uimească cum știu ei mai bine.

separator

DPP_106 537755_513534085352054_1643683542_n

Serj Kuzenkoff a primit în dar o zi… de miere!

Interpretul Serj Kuzenkoff este mereu în concerte și vine acasă doar seara târziu.  Dacă nu ar fi alinturile soției și zâmbetele micuței Daria, i-ar părea că trăiește la un hotel. Iată de ce, de ziua lui, Serj a decis să își facă el singurel un cadou, pe care și-l dorea de foarte mult timp. Nu este ceva costisitor, dar foarte dulce. Este vorba despre o zi… ”de miere”, în care a savurat fiecare clipă alături de cele mai scumpe ființe din viața lui: soția și fiica! Dimineața a fost alintat cu un mic dejun delicios pregătit cu toată dragostea de soția lui Natalia, iar seara a savurat doar din prezența sufletului lui pereche.

_G0A4083

”Nu am vrut să fac ceva de amploare. Îmi lipsește foarte mult timpul petrecut cu fetele mele și din această cauză am vrut în acesta zi să mă bucur de prezența lor și atât. Iar când se va mai încălzi puțin o să facem petrecerea, pentru că suntem amatorii sărbătorilor în aer liber. Cred că fiecare are nevoie din când în când de o zi ”de miere” petrecută cu familia”, a comunicat pentru Unica.md, Serj Kuzenkoff.

Igor Stribițchi felicitat cu o farsă!

Pentru că nu este o dată rotundă, membrul formației ”Akord”, Igor Stribițchi nu avea planuri mari pentru ziua de duminică. A hotărât împreună cu soția sa Olga, să facă o petrecere pentru cei mai apropiați, adică fără colegi de scenă, presă sau investiții prea mari. Planurile însă i le-a perturbat chiar colegul lui, Igor Sârbu, nu fără aportul Olgăi Busuioc. Prietenul lui Igor, soția Olga, nașii de cununie și încă câțiva complici, au decis să îl felicite pe omagiat într-un mod mai special – printr-o farsă. Ideea îi aparține lui Igor Sârbu și a fost pusă în acțiune în ajunul zilei de naștere a interpretului. Farsa a fost destul de dură, după cum recunoaște omagiatul.

602089_10201006047739906_1801693007_n DSC_1000 DSC_1029

”Am fost la un eveniment privat și ne întorceam acasă. Igor știa că am servit o bere, dar m-a convins să conduc eu. La un moment ne oprește poliția și îmi cere actele, iar permisul ia-l de unde nu-i (n.r. i l-a luat soția intenționat). Apoi, după mai multe dezbateri verbale am fost condus la Centrul Narcologic. Și acolo show-ul a continuat. Totul era atât de credibil, că nu am bănuit nicio clipă că e vorba de o farsă. Au vrut chiar să-mi ia sânge din venă, dar asta era prea de tot! Când au zis că îmi permit să pleca, pe ușă a apărut Igor, Olga și nașii mei. Abia atunci am înțeles că a fost o farsă tare bună. Nu înțeleg nici acum cum de le-a reușit să facă toate astea!? ”, a povestit pentru Unica.md Igor Stribițchi.

602089_10201006047739906_1801693007_n

Și ca ziua să se încheie pe o notă înaltă și cu dispoziție maximă, Igor Sârbu  i-a adus în dar un video în care a adunat felicitări de la bunii prieteni ai al colegului său și anume Brad Pitt, Will Smitt, Vladimir Putin, Ivan Urgant și ceilalți.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jtaqGgNI4CU

Așa deci, avanpremiera zilei de naștere a lui Igor Stribițchi a avut loc cu success și a prevestit o zi de duminică liniștită, alături de cei mai apropiați.

”A fost o zi de naștere foarte frumoasă și inedită, pe care am să o țin minte toată viața!”, a recunoscut Igor Stribițchi.

Text: Natalia Bodiu

Acest cuplu face furori pe rețelele de socializare! (Video)
Articolul anterior
Lolita Milyavskaya s-a autoproclamat icoana gay-lor! Află de ce?
Articolul următor
Alte articole interesante