Vezi noile cupluri de vedete de la Hollywood

Anul acesta mai multe vedete și-au pus viaţa sentimentală pe primul plan, iar “rezultatele” nu au întârziat să apară! Vezi mai jos lista cuplurilor care au început o relație mai serioasă.

separator

Kate Upton şi Maksim Chmerkovskiy

Modelul Kate Upton are un nou iubit, un celebru dansator şi star de reality show, Maksim Chmerkovskiy.

Conform informaţiilor apărute în presă, cei doi au devenit din ce în ce mai apropiaţi în ultima perioadă, după ce prietenii comuni ai celor doi le-au făcut cunoştinţă şi le-au organizat o întâlnire romantică.

Kate Upton şi Maksim Chmerkovskiy

Elisabetta Canalis şi Marcus Kowal

Elisabetta a început să iasă cu antrenorul de fitness suedez Marcus Kowal, care antrenează mai multe vedete, printre care Hilary Swank, Rachel McAdams şi Sacha Baron Cohen, la începutul acestui an.

Elisabetta Canalis şi Marcus Kowal

Cameron Diaz şi Elon Musk

Cameron Diaz se pare că este pregătită pentru o nouă relaţie. Vedeta s-ar fi îndrăgostit de miliardarul Elon Musk, CEO al Tesla Motors, cu care a petrecut foarte mult timp în ultima perioadă, potrivit New York Post.

Cameron Diaz şi Elon Musk

Sharon Stone şi Michael Wudyka

Actriţa americană Sharon Stone a început o relaţie cu Michael Wudyka, un magnat din industria hotelieră americană.

Sharon Stone şi Michael Wudyka

Katy Perry şi Robert Pattinson

Katy Perry şi Robert Pattinson au fost foarte apropiaţi în ultima perioadă, după ce actorul s-a despărţit de Kristen Stewart pentru a doua oară, luna trecută. Katy, care s-a despărţit şi ea recent de John Mayer, şi Rob au mers împreună la concertul artistei, însă au plecat separat pentru a evita să fie fotografiaţi de paparazzi.

Rob, în vârstă de 27 de ani, şi Katy, în vârstă de 28 de ani, se pare că plănuiesc să plece într-o vacanţă în Caraibe în viitorul apropiat.

Katy Perry şi Robert Pattinson

Bradley Cooper şi Suki Waterhouse

Bradley Cooper, care s-a despărţit la sfârşitul anului trecut de Zoe Saldana, a început o relaţie cu modelul Suki Waterhouse. Cei doi au fost fotografiaţi în capitala Franţei pe 5 aprilie, în timpul unei escapade romantice, iar pe 8 aprilie au fost surprinşi în timp ce luau cina la un restaurant din Saint-Germain-des-Pres.

Bradley Cooper şi Suki Waterhouse

Demi Moore şi Will Hannigan

Demi Moore, care s-a despărţit în noiembrie 2011 de actorul Ashton Kuther, are şi ea un nou iubit, un australian în vârstă de 30 de ani care este culegător de perle.

Demi Moore şi Will Hanigan

Zoe Saldana şi Marco Perego

Se poate ca Zoe Saldana să fi avut un program foarte încărcat în ultima jumătate de an, dar asta nu înseamnă că vedeta nu şi-a făcut timp pentru viaţa sa sentimentală.

Actriţa a început o relaţie amoroasă cu un vechi prieten de-al său, artistul italian Marco Perego. Cei doi au fost văzuţi în timp ce se sărutau şi se îmbrăţişau pe străzile din Capri în luna mai.

Zoe Saldana şi Marco Perego

Britney Spears şi David Lucado

Relaţia lui Britney cu David a devenit publică atunci când cei doi au fost văzuţi împreună de Valentine’s Day. De atunci sunt împreună tot timpul, indiferent că se duc la biserică, joacă golf, sau îi însoţească pe fiii lui Britney la evenimente sportive.

Britney Spears şi David Lucado

 Sursa

După 9 luni de proiect gravida noastră a născut o fetiţă! Vezi în exclusivitate imagini video de la naştere…
Articolul anterior
Ce a păţit Kim Kardashian înainte de naştere!
Articolul următor
Alte articole interesante