Vezi pe ce poziție s-a clasat Moldova, în cea de-a doua semifinală Eurvision 2019! Rezultatul e surprinzător

Site-ul oficial al concursului Eurovision Song Contest, eurovision.tv, a publicat rezultatul voting-ului pentru fiecare din cele două semifinale. Astfel, ni s-a oferit ocazia de a vedea cum au votat publicul și juriul din celelalte țări participante, pentru Moldova.

separator

Rezultatele sunt surprinzătoare! În cea de-a doua semifinală, Annei Odobescu, reprezentanta țării noastre la Eurovision, a acumulat 27 de puncte de la telespectatori, și 58 de puncte de la juriul internațional. Astfel, Annei nu i-au ajuns doar câteva puncte pentru a accede în lista primelor zece țari câștigătoare. În clasamentul final, Moldova s-a clasat pe locul 12. România și Italia, mai cu seamă moldovenii care muncesc în această țară, ne-au oferit cele mai multe puncte. Iar punctajul maxim a venit de la juriul din alte țări, impresionat de calitățile vocale și piesa artistei din Moldova.

1. Olanda
2. Macedonia
3. Suedia
4. Elveția
5. Azerbaidjan
6. Russia
7. Norvegia
8. Malta
9. Albania
10. Danemarca
11. Lituania
12. Moldova
13. România
14. Croația
15. Latvia
16. Armenia
17. Austria
18. Irlanda

Moldova a primit 12 puncte de la publicul din România, 5 puncte din Italia, 3 puncte – din Armenia, și 2 – din Danemarca.Totodată, juriul din România ne-a acordat 12 puncte, Suedia – 6 puncte, Armenia – 5, Marea Britanie – 4, Azerbaidjan – 3, Norvegia – 2 puncte.

Cod portocaliu de ploi. În România, o femeie a dispărut, luată de potop
Articolul anterior
Sfaturi înțelepte de la un medic japonez în vârstă de 105 ani!
Articolul următor
Alte articole interesante