Vezi pe cine ”facebook”-ul l-a inspirat la ”Tango”!

familiastratan27Astăzi rețelele de socializare ocupă mai tot timpul oamenilor. Artiștii nu  sunt o excepție. Zile întregi, petrec pe facebook, printre prieteni virtuali și vise deloc pământești, uitând să mai revină la cele lumești. Acest lucru l-a și inspirat pe interpretul moldovean stabilit în România, Pavel Stratan, să cânte și despre aceasta. Dar cum lumea virtuală are ca opus lumea reală, a decis să cânte și despre ceva real, ceva din experiența proprie. Zis și făcut!

separator

5 (1)Astfel, noul single al interpretului se numește ”Tango” și cel mai probabil a fost inspirat din experiența pe care a avut-o la show-ul televizat ”Dansez pentru tine”.

În cele 3 minute, cât durează piesa ”Tango”, Pavel Stratan reușește să aducă o bucățică de realitate, în care se pune preț pe mașini, vacanțe exotice, viața virtuală și mai puțin pe sentimente. În același stil care l-a făcut renumit, interpretul aduce câteva minute de glumă și bună dispoziție.

Atenție! Ascultă până la sfârșit piesa dacă vrei să-i admiri cântând și pe copiii talentați ai lui Pavel, Cleopatra și Cezar, care au improvizat și un videoclip în timp ce tata cânta.

Anastasia Lazariuc din nou singură!
Articolul anterior
Un contract prenupțial care prevede mult sex!
Articolul următor