Vezi unde a dus-o valul pe Aura!

IMG_8552Aura nu face parte dintre interpreții care s-au lăsat duși de valul ofertelor exotice pentru vacanța de vară. Vedeta a preferat să se odihnească un pic mai aproape de casă și a ales ca destinație băile saline din stațiunea Sovata. Un motiv în plus pentru a alege acestă destinație a fost și trauma de la picior. ”Medicii mi-au recomandat băile saline pentru picior și atunci am decis să mergem în România. Este un loc liniștit și perfect pentru restabilirea sănătății. În plus, nu este foarte departe de casă”, a spus interpreta.

separator

Dacă acum Aura a decis să meargă la saline cu fetele, sfârșitul verii speră să îl prindă pe malul mării. Interpreta recunoaște că deși litoralurile exotice sunt foarte atractive, a optat și de acestă dată pentru litoralul românesc și anume Mamaia.

Între pregătirile pentru evadarea din Chișinău, scoaterea ghipsului și publicarea revistei, Aura a lansat o piesă nouă, care reprezintă un amalgam de stiluri.

”Este o experiență interesantă să combini diferite stiluri și este ceea de ce aveam nevoie. Acum pot liniștită să merg la munte. Imediat ce revin o să încep filmările pentru acestă piesă. Am deja și câteva idei mai îndrăznețe pe care le-am discutat cu stilista Ana Artiuhova. Sper doar să reușesc să le fac pe toate, căci vara zboară foarte repede”, a spus interpreta.

La piesa ”Inima mea” Aura a colaborat cu Eugenia Carabut (text și muzică) și Sandu Gorgos (aranjament).

Natalia Bodiu

Mireasa Anului! Coafuri de mireasă pentru o nuntă de vară
Articolul anterior
Reguli pentru o partidă de sex sub duş
Articolul următor
Alte articole interesante