Viața de coșmar pe care Bianca Drăgușanu a avut-o cu Alex Bodi. A dat toate cărțile pe față

Alex Bodi, aflat în arest, este implicat într-un nou scandal cu Bianca Drăgușanu. Aceasta susține că a trăit timp de aproape doi ani cu un bărbat violent.

Aceasta a dat toate cărțile pe față și a venit cu noi acuzații, inclusiv cu un detaliu intim al bărbatului care a făcut-o să sufere atât de mult în această perioadă. Fosta prezentatoare de televiziune e mai decisă ca oricând să-și facă dreptate și să uite de trecut rezolvând toate problemele care au adus-o în punctul acesta.

Aceasta i-a adus acuzații afaceristului de violență și agresiuni repetate.

Mai mult, Bianca Drăgușanu susține că și la un moment dat a fost șantajată de fostul soț cu noi filmări defăimătoare la adresa ei, motiv pentru care dorește să solicite în perioada următoare un ordin de restricție împotriva lui Alex Bodi.

“În septembrie când era deja cu alta îmi promitea mie că facem copil. Dar el nu putea să aibă copii, că ia niște steroizi. El, la fiecare ceartă îmi cerea ceasul, gențile înapoi, tot ce mi-a luat cerea înapoi“, a mai dezvăluit vedeta.

Fosta prezentatoare a detaliat episoadele violente la care ar fi fost supusă de Alex Bodi pe vremea în care erau împreună. De asemenea, a declarat că imediat cum a reușit să scape din casa bărbatului după alte agresiuni a fugit imediat la IML, iar de multe ori, finilor ei erau de față atunci când era agresată și pot mărturisi aceleași lucru.

“El acum mă amenință cu această filmare când, vezi Doamne, eu vreau să mă arunc de la balcon pentru el. Vrea să o dea și să spună apoi: ai vrut să te omori pentru mine! Adică să zică că sunt nebună! Toate trei soțiile lui au fost nebune, așa consideră el. Cu unele a făcut si copii. Numai el e normal. Asta cu care e acum o să fie a patra nebună. Eu consider că sunt pe teren minat, dar el e pe teren si mai minat ca mine.

Mi-a zis: pe 15 o să ies din arest și o să ne întâlnim noi. Eu am dovezi. Nu există nici un motiv pentru care o femeie să pățească ce am pățit eu. Am vorbit și acum două zile și el mă amenința. După ce mă bătea îmi dădea mesaje: zi că ți-am dat doar o palmă sau că ai căzut pe scari. Există echimoze pe cap și pe tot corpul, asta scrie în certificatul de la IML. Este un om periculos, mi-e frică de el”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit secretul intim și rușinos al lui Alex Bodi. Blondina a dezvăluit că acesta nu-i putea oferi un copil pentru că lua steroizi. Cuplul a vorbit de nenumărate ori în cadrul unor interviuri despre mărirea familiei și despre dorința comună de a face un copil împreună.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul tv Victor Slav. Cei doi au împreună o fetiță de 5 anișori.

sursa: www.redactia.ro

Gazoductul Grecia-Bulgaria a devenit operațional. Ursula Von der Leyen: „Înseamnă eliberare de dependența de gazul rusesc”

Grecia și Bulgaria au început sâmbătă exploatarea comercială a gazoductului IGB. Conducta urmează să contribuie la reducerea dependenței Europei de sud-est de gazul rusesc și la creșterea securității energetice a continentului, scrie Reuters.

Ursula von der Leyen menacée d'une motion de censure au Parlement européen  - La Libre

Gazoductul de 182 de kilometri va reprezenta un ajutor pentru Bulgaria, care se străduiește să-și asigure aprovizionarea cu gaze la prețuri accesibile încă de la sfârșitul lunii aprilie, când gigantul rus Gazprom a întrerupt livrările, după refuzul Sofiei de a plăti în ruble.

„Această conductă schimbă datele problemei. Este o schimbare de joc pentru Bulgaria și pentru securitatea energetică a Europei. Și înseamnă libertate. Înseamnă eliberare de dependența de gazul rusesc”, a declarat șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în timpul ceremoniei de inaugurare, care a avut loc la Sofia și la care au participat oficiali din Bulgaria, Grecia, Azerbaidjan, România, Serbia și Macedonia de Nord.

„Atât aici, în Bulgaria, cât și în întreaga Europă, oamenii resimt consecințele războiului Rusiei. Dar, datorită unor proiecte ca acesta, Europa va avea suficient gaz pentru iarnă”, a adăugat Ursula von der Leyen.

Conducta Interconector Grecia-Bulgaria (IGB) va transporta 1 miliard de metri cubi de gaz azer în Bulgaria.

Cu o capacitate inițială de 3 miliarde de metri cubi pe an și planuri de creștere ulterioară la 5 miliarde de metri cubi, gazoductul ar putea furniza gaze non-rusești către vecinii din Serbia, Macedonia de Nord, România și, mai departe, către Republica Moldova și Ucraina.

Conducta va transporta gazele din orașul Komotini, din nordul Greciei, până la Stara Zagora, în Bulgaria. IGB este legat de un alt gazoduct, parte a Coridorului sudic de gaze, care transportă gaz azer către Europa.

Vineri, operatorii de gaze din Bulgaria, România, Ungaria și Slovacia au propus să transporte prin rețelele lor o cantitate mai mare de gaze azere către Europa Centrală.

Conducta, în valoare de 240 de milioane de euro (235,18 milioane de dolari), este controlată de o societate mixtă deținută de compania energetică de stat bulgară BEH, compania elenă de gaze DEPA și compania italiană Edison.

sursa

Evgeni Plushenko, campionul mondial, susține genocidul și războiul: „Dacă vine înrolarea, fac antrenamentul cu plăcere”

Rusul Evgeni Plushenko, unul dintre cei mai mari patinatori din istorie, le transmite compatrioților să meargă cu capul sus și să se înroleze, dacă e necesar, pentru războiul din Ucraina. 

Evgeni Plushenko, foto: Imago

Evgeni Plushenko a revoluționat patinajul artistic mondial. Are în total 26 de medalii în competițiile majore, 4 dintre ele la Jocurile Olimpice (două de aur și două de argint). A fost campion mondial la individual în 3 rânduri.

„Este o perioadă grea. Iar dacă vine un ordin de încorporare, nu înseamnă că vei fi trimis pe front. Poate că ar fi corect dacă toată lumea, inclusiv eu, s-ar duce și s-ar pregăti pentru o posibilă situație viitoare.

Voi vorbi în numele meu: acum sunt acasă, în Novgoroska. Și dacă vine un ordin, nu voi alerga nicăieri. Voi trece cu plăcere prin antrenament. Trebuie să ne protejăm copiii și viitorul. Asta e poziția mea. Mi-aș dori ca toată lumea să audă”, a spus Plushenko, conform Libertatea

Winter Olympics 2014: 5 Things You Need to Know About Evgeni Plushenko -  ABC News

Italia nu mai primește gaz rusesc

Gazprom a transmis că nu mai poate livra gaz prin Austria, pe la punctul de graniță cu Italia, de la Tarvisio, a anunţat sâmbătă, 1 octombrie, Eni, compania multinațională cu sediul la Roma, informează agenția ANSA.

Rusia nu mai furnizează gaz Italiei. Explicațiile companiei Eni

„Gazprom a comunicat că nu poate confirma volumele de gaz necesare începând de astăzi, având în vedere că nu este posibilă furnizarea de gaz prin Austria”, a transmis compania Eni, într-un comunicat. 

Cu toate acestea, Austria continuă să primească gaze rusești, a declarat purtătorul de cuvânt al gigantului energetic italian. „Lucrăm pentru a verifica cu Gazprom dacă este posibilă reactivarea fluxurilor către Italia”, a adăugat reprezentantul companiei ENI.

Potrivit publicației ruse Kommersant, Gazprom a raportat că livările sunt blocate deoarece „operatorul austriac a refuzat să confirme transportul volumului declarat,m din cauza modificărilor de reglementare care au avut loc în Austria la sfârșitul lunii septembrie”.

Până la izbucnirea războiului în Ucraina, Italia primea aproximativ 40% din gazul său din Rusia. Apoi guvernul de la Roma Eni, companiei în care statul are jumătate din participație, au încheiat acorduri cu o serie de alte țări – precum Algeria – pentru a minimiza dependența de Moscova.

În această iarnă, Italia va putea conta pe aproximativ 4 miliarde de metri cubi suplimentari din Europa de Nord și pe livrări suplimentare de GNL, în special din Egipt. 

Italia primește aproximativ 25% din gazul său din Rusia, însă, în ultimele zile, cantitățile livrate au scăzut brusc.

sursa

Alertă la Londra. Avion oprit la sol, după ce un bărbat a răpit un copil
Articolul anterior
Marcel și Cornelia Ștefăneț: ,,Iubiți și fiți iubiți în fiecare zi”
Articolul următor