Viața de coșmar a româncei căsătorite cu un prinț japonez!

Ioana Lee se numără printre cele mai frumoase românce stabilite în Statele Unite ale Americii. Ea a ajuns celebră după ce a publicat mai multe cărți autobiografice, în care a dezvăluit detalii din relațiile ei amoroase, inclusiv căsatoria cu un prinț japonez.

separator
ioana_nitobe_lee_sexy

Scriitoarea Ioana Lee a acordat un interviu în care a povestit prin ce a fost nevoită să treacă în timpul căsătoriei ei cu prințul japonez. În romanele sale, Ioana Lee își asumă public greșelile emoționale, mai exact din cele două căsnicii sortite eșecului, prima cu un prinț japonz, iar a doua cu un tânăr funcționar american.

„Categoric m-a atras atunci când l-am văzut prima oară. I-am spus că sunt fascinată de artele marțiale și cărțile unui filosof. El mi-a zis că e străbunicul lui. Am zis că e de prost-gust. Așa nesimțire nu mai auzisem în viața mea. Am aflat că am insultat prințul Japoniei pentru că nu l-am crezut. Relația noastra a început colegial. Ne-am logodit pe ascuns trei ani mai târziu. I-a spus tatălui meu că el nu poate trăi fără mine. În total aveam 5 case. Ne-am dus în nordul Japoniei. Casa părinților lui încă nu știu câte camere avea. Era un întreg labirint. Trezit dimineața, făcut duș. Trebuia să mă spăl pe cap de două ori pe zi. Veneam să mâncăm la masă. M-am prezentat nemachiată la micul dejun. Trebuia să mă machiez tot timpul, fața palidă, buze roșii. Ne așezam la masă în ordinea importanței familiei. Mâncam în funcție de anotimp, de sexul persoanei și de vârstă. Trebuia să mâncăm cu bețișoare, făcute din foi de aur. Trebuia să plescăi la masă. Trebuia să port o pereche de papuci pentru fiecare cameră. Zi de zi să faci lucrurile astea nu-ți mai trebuie bani, prinț, nimic. Era gelos, nu mă lăsa la teatru, nu ma lăsa să fac modelling. Capacul l-a pus când el a încercat să se sinucidă și a luat un facon de somnifere. Mi-am luat bagajele și i-am spus că plec. Am lăsat carduri, tot. Am plecat la o prietenă. Când m-am întors voiam să discutăm despre divorț, mi-a spus că dacă nu ar fi mai bine să ne luăm viața împreună pentru a ne demonstra iubirea. Acest ritual al sinuciderii în dragoste este brutal pentru noi creștinii”, a spus Ioana Lee pentru wowbiz.ro.

ioana3

 

Partidul de guvernământ din Africa de Sud: ,,Putin poate veni oricând”. Nu va fi arestat

Partidul Congresul Național African (ANC), aflat la conducerea Africii de Sud, a cerut ca țara, criticată încă de la începutul războiului din Ucraina pentru apropierea sa față de Moscova, să părăsească Curtea Penală Internațională (CPI), a declarat marți președintele Cyril Ramaphosa, relatează AFP.

Partidul de guvernământ din Africa de Sud: Putin poate veni oricând

În martie, CPI cu sediul la Haga a emis un mandat de arestare pe numele președintelui rus Vladimir Putin pentru crima de război de „deportare” a copiilor ucraineni, transmite hotnews.ro.

Pretoria urmează să găzduiască al 14-lea summit Brics în august – un grup de țări care reunește Africa de Sud, Brazilia, China, India și Rusia. În calitate de membru al CPI, țara ar trebui teoretic să-l aresteze pe președintele rus dacă acesta intră pe teritoriul său.

„Partidul de guvernământ s-a hotărât, considerând prudent ca Africa de Sud să se retragă din CPI”, a declarat Ramaphosa într-o conferință de presă după vizita președintelui finlandez Sauli Niinistö. Congresul Național African (ANC) s-a reunit în weekend.

Întrebarea dacă Africa de Sud îl va aresta pe Putin este „în studiu”, a adăugat șeful statului.

„Putin poate veni în această țară oricând”, a declarat secretarul general al ANC, Fikile Mbalula, într-o conferință de presă mai devreme. „CPI nu servește intereselor tuturor, ci ale câtorva”, a adăugat el.

Curtea Penală Internațională tratează „inechitabil” unele țări, consideră Ramaphosa

Potrivit lui Ramaphosa, decizia ANC în favoarea retragerii din CPI a fost luată „în mare măsură” din cauza a ceea ce este considerat drept tratament inechitabil al unor țări de către instanță.

„Ne-am dori ca această problemă a tratamentului inechitabil să fie discutată în mod corespunzător, dar între timp partidul de guvernământ a decis din nou că ar trebui o retragere”, a spus Ramaphosa.

Africa de Sud dorea deja să se retragă din CPI în 2016, după o vizită a fostului președinte sudanez Omar al-Bashir. Pretoria refuzase să-l aresteze pe acesta din urmă, care a obiectul unui mandat de arestare din partea Curții.

Africa de Sud ar trebui să îl aresteze pe Putin

Rusia nu este membră a CPI şi este puţin probabil ca Vladimir Putin să sfârşească în viitorul apropiat judecat de aceasta. Însă mandatul emis pe numele său înseamnă că el ar putea fi arestat şi trimis la Haga dacă se va deplasa în orice stat membru al CPI.

CPI a mai emis de asemenea un mandat de arestare pe numele Mariei Lvova-Belova, comisarul rus pentru drepturile omului, în baza aceloraşi acuzaţii.

Africa de Sud este criticată de la începutul războiului în Ucraina pentru apropierea sa de Moscova. Pretoria afirmă că respectă o poziţie „neutră” şi refuză să se alăture apelurilor ţărilor occidentale de a condamna Rusia, explicând că vrea să favorizeze dialogul între beligeranţi.

Africa de Sud a găzduit în februarie exerciţii navale cu Rusia şi China în largul coastelor sale.

Legăturile între Africa de Sud şi Rusia datează din perioada apartheidului, Kremlinul sprijinind Congresul Naţional African (ANC) în lupta împotriva regimului rasist.

Mandatul de arestare emis de CPI a zdruncinat scena politică în Africa de Sud. Primul partid al opoziţiei, Alianţa Democratică (DA), a cerut ca Vladimir Putin să fie arestat, solicitând CPI să forţeze mâna guvernului sud-african.

150 de actori ai Teatrului de Operă și Balet din Harkov vin la Chișinău

În perioada 26 – 30 aprilie, Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” va găzdui 150 de actori ai Teatrului Național de Operă și Balet „Lâsenko” din Harkov, Ucraina, care vor susține șapte reprezentații pe scena de la Chișinău.

150 de actori ai Teatrului de Operă și Balet din Harkov vin la Chișinău

Potrivit Ministerului Culturii, această inițiativă culturală face parte din cadrul evenimentelor organizate cu ocazia Anului Culturii Ucrainene în Republica Moldova și reprezintă un moment oportun pentru a evidenția diversitatea culturală și talentul artistic al ambelor țări, transmite diez.md.

Fondurile adunate din vânzarea biletelor vor fi folosite pentru a sprijini artiștii din Ucraina, refugiați în Slovacia din cauza războiului, care participă la acest eveniment cultural.

Mai multe detalii cu privire la spectacole și bilete găsiți aici.

Pe 29 decembrie 2022, în cadrul unei întrevederi online dintre ministrul culturii și politicii informaționale al Ucrainei, Oleksandr Tkacenko și ministrul culturii din Republica Moldova, Sergiu Prodan, a fost luată decizia ca anul 2023 să fie declarat Anul Culturii Ucrainene în Moldova.

Drumul de centură al orașului Sângerei necesită din nou reparație, la un an după darea în exploatare

Drumul de ocolire al orașului Sângerei, dat în exploatare la sfârșitul lunii septembrie 2022, necesită din nou reparație. 20 de metri de parapet au alunecat. Potrivit responsabililor, de vină sunt ploile care au spălat solul de sub asfalt.

Centura Sângerei, dată în exploatare în 2022, necesită din nou reparație

Oamenii spun că responsabilii trebuie trași la răspundere, iar drumul reparat cât mai curând, transmite tvn.md.

„Cred că nu lucrează calitativ și stăpânul nu-i ca lumea. Eu știu că trebuie trași la răspundere toți cei care fac acest râs, în țara asta.”

„Așa a fost primit lucrul, cu ce suntem noi de vină, ei au luat banii și s-au dus. Trebuia să fie un control în timpul lucrului. Trebuie de tras la răspundere și lasă să-l facă, să-l facă, să-l repare.”

„A fugit pământul. Îi moale, a fost ploaie mare, ploile au fost mari și s-a înmuiat și a fugit.  Nu-i pericol, oricum, compania care a făcut o să rezolve, cred că și eu voi fi pe acolo. Eu am lucrat acolo 2 ani și greșelile lor mereu le fac.”

GABRIELA MOCANU, reporter TV Nord: „La nici un an de când a fost dat în exploatare drumul de ocolire a orașului Sângerei se surpă. Chiar dacă aici au fost investiți peste 19 milioane de euro, bani împrumutați de la BERD, calitatea lucrărilor s-a adeverit a fi departe de așteptările șoferilor.”

Potrivit viceprimarului de Sângerei, acest lucru s-a întâmplat pentru că pământul care a fost adus pentru a lărgi lățimea drumului nu a fost suficient presat, lucru care a dus la spălarea solului.

ANDREI CUCOȘ, viceprimar, Primăria orașului Sângerei: „Informația pe are noi o deținem, s-a surpat o porțiune de balustradă de pe drumul de ocolire Sângerei, în urma ploilor care au fost luna trecută, vreo 2 săptămâni la rând tot plouă și plouă. La fața locului a fost administrația drumurilor, totul este sub control. Compania turcească are termen de garanție la executarea lucrărilor. Sunt ferm convins că totul o să fie reparat și adus la condiții cum trebuie să fie.”

Reprezentanții Administrației de Stat a Drumurilor pe care i-am găsit la fața locului au refuzat să vorbească cu presa.

„Eu nu-s responsabil. Eu is responsabil de mașini, dar nu de drum. -De mașini, dar de ce ați înconjurat aici? O dată ce înconjurați…-Toate întrebările la oficiu.”

Purtătorul de cuvânt de la Adnimistrația de Stat a Drumurilor, Elena Dintiu, a declarat că la momentul actual comisia de evaluare stabilește circumstanțele alunecării acestui teren.

ELENA DINTIU, purtător de cuvânt, ASD: „Ne este cunoscută această situație, la moment menționăm că comisia evaluează această cauză, din ce cauză a fost anume această alunecare. Din membrii comisiei fac pate compania de supervizare, antreprenorul și proiectantul. Ca beneficiari vom emite instrucțiunile necasare ca antreprenorul să remedieze această situație. Când va fi cunoscut motivil exact, noi vom da toate comentariile.”

Contactați de echipa TV Nord, conducerea firmei turcești care a efectuat reparația acestei porțiuni de drum nu au răspuns la telefon.

Lucrările de construcție a drumului de ocolire al orașului Sângerei, care are o lungime de 12 kilometri, au durat doi ani și jumătate.

Imaginea care valorează mai mult, decât o 1000 de cuvinte. Un polițist din Capitală îngenuncheat, încearcă să-i salveze viața unui om
Articolul anterior
Astăzi, Nicu Țărnă este omagiat. Iată ce mesaj emoționant i-a scris tatăl său
Articolul următor