Viața de coșmar a româncei căsătorite cu un prinț japonez!

Ioana Lee se numără printre cele mai frumoase românce stabilite în Statele Unite ale Americii. Ea a ajuns celebră după ce a publicat mai multe cărți autobiografice, în care a dezvăluit detalii din relațiile ei amoroase, inclusiv căsatoria cu un prinț japonez.

separator
ioana_nitobe_lee_sexy

Scriitoarea Ioana Lee a acordat un interviu în care a povestit prin ce a fost nevoită să treacă în timpul căsătoriei ei cu prințul japonez. În romanele sale, Ioana Lee își asumă public greșelile emoționale, mai exact din cele două căsnicii sortite eșecului, prima cu un prinț japonz, iar a doua cu un tânăr funcționar american.

„Categoric m-a atras atunci când l-am văzut prima oară. I-am spus că sunt fascinată de artele marțiale și cărțile unui filosof. El mi-a zis că e străbunicul lui. Am zis că e de prost-gust. Așa nesimțire nu mai auzisem în viața mea. Am aflat că am insultat prințul Japoniei pentru că nu l-am crezut. Relația noastra a început colegial. Ne-am logodit pe ascuns trei ani mai târziu. I-a spus tatălui meu că el nu poate trăi fără mine. În total aveam 5 case. Ne-am dus în nordul Japoniei. Casa părinților lui încă nu știu câte camere avea. Era un întreg labirint. Trezit dimineața, făcut duș. Trebuia să mă spăl pe cap de două ori pe zi. Veneam să mâncăm la masă. M-am prezentat nemachiată la micul dejun. Trebuia să mă machiez tot timpul, fața palidă, buze roșii. Ne așezam la masă în ordinea importanței familiei. Mâncam în funcție de anotimp, de sexul persoanei și de vârstă. Trebuia să mâncăm cu bețișoare, făcute din foi de aur. Trebuia să plescăi la masă. Trebuia să port o pereche de papuci pentru fiecare cameră. Zi de zi să faci lucrurile astea nu-ți mai trebuie bani, prinț, nimic. Era gelos, nu mă lăsa la teatru, nu ma lăsa să fac modelling. Capacul l-a pus când el a încercat să se sinucidă și a luat un facon de somnifere. Mi-am luat bagajele și i-am spus că plec. Am lăsat carduri, tot. Am plecat la o prietenă. Când m-am întors voiam să discutăm despre divorț, mi-a spus că dacă nu ar fi mai bine să ne luăm viața împreună pentru a ne demonstra iubirea. Acest ritual al sinuciderii în dragoste este brutal pentru noi creștinii”, a spus Ioana Lee pentru wowbiz.ro.

ioana3

 

Imaginea care valorează mai mult, decât o 1000 de cuvinte. Un polițist din Capitală îngenuncheat, încearcă să-i salveze viața unui om
Articolul anterior
Astăzi, Nicu Țărnă este omagiat. Iată ce mesaj emoționant i-a scris tatăl său
Articolul următor
Alte articole interesante