Viața după divorț. Cum o duce fosta soție a lui Vladimir Putin?

Potrivit presei din Rusia, fosta soție a lui Vladimir Putin, Ludmila, are o viață de lux după divorț. Aceasta și-a refăcut viața personală și și-a dobândit propriul capital.

separator

Ludmila Putin a divorțat în vara anului 2013, declarând că motivul divorțului a fost profesia publică a soțului ei. În timpul căsniciei cu Președintele Rusiei, Ludmila Putin nu a lucrat nicăieri și nu avea capital propriu. După divorț, toată proprietatea a rămas la soțul ei.

La doi ani după divorț, Ludmila a cumpărat un apartament de 139 de metri pătrați pe insula Vasilievsky din Sankt Petersburg. S-a căsătorit cu directorul fundației non-profit «Центр развития межличностных коммуникаций», Artur Ocheretnyi.

Noul soț al Ludmilei Putin este proprietarul unei vile în Franța, în valoare de 6.000.000 de euro.

Principala sursă de venit a Ludmilei Putin este «Центр развития межличностных коммуникаций» (,,Centrul pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Interpersonale”), arendat de către compania „Meridian”. În ianuarie 2016, fosta soție a lui Putin a devenit proprietara unei vile de 240 de metri pătrați, într-o suburbie de elită a Moscovei, „Millennium Park”. În 2017, Ludmila Putin a vândut terenul altui proprietar.

sursa

O moldoveancă, în preselecția pentru concursul Miss Marea Britanie

O moldoveancă stabilită cu familia sa în Marea Britanie pe nume Dina Eriomenco a fost selectată să participe la Miss Great Britain, unde va reprezenta orașul Milton Keynes. „Acest concurs nu se referă doar la frumusețe exterioară, ci și la caracterul, talente și încrederea în sine”, a comentat tânăra pentru Paranteze.md.

Dina Eriomenco a emigrat din Republica Moldova în căutarea unui trai mai decent acum 3 ani.

Recent, aceasta și-a anunțat prietenii despre marea noutate care îi poate schimba radical viața. A fost selectată să participe la concursul „Miss Great Britain” ca reprezentant al orașului britanic Milton Keynes în care este stabilită la moment cu traiul.

„Sunt atât de încântată să împărtășesc cu voi o veste extraordinară – am fost selectată să particip la concursul Miss Great Britain, unde voi reprezenta orașul Milton Keynes din Marea Britanie! Este o oportunitate incredibilă pentru mine de a arăta lumii că orice vis poate fi realizat cu multă muncă și dedicație”, a scris Dina pe o rețea de socializare.

Finala concursului va avea loc pe 19 și 20 octombrie la Leicester, iar moldoveanca este nerăbdătoare să intre pe scenă și să arate lumii frumosul așa cum îl vede ea. Dar pentru a face asta, are nevoie și de susținerea conaționalilor moldoveni și nu doar. Pentru a lăsa mesaje de încurajare o puteți face accesând postarea de pe pagina concursului aici.

Interpretul Vasile Macovei și-a cerut iubita în căsătorie

Vasile Macovei și iubita sa, Vlada Popov, se pregătesc să facă pasul cel mare.

Noutatea a fost dezvăluită de Vlada, tânăra a publicat un mesaj pe Instagram, în limba engleză: „I said YES for de rest of my life” (trad. „Am spus Da pentru tot restul vietii mele”).

Pe fundalul unui decor superb și romantic, interpretul i-a oferit în dar iubitei sale inelul prețios și un buchet imens de trandafiri roșii. Amintim că, în prezent, Vasile Macovei este stabilit în Marea Britanie.

Vasile Macovei și-a refăcut viața personală după divorțul dureros de Cristina Bolboceanu, care a avut loc în 2018. Din primul mariaj, interpretul are doi fii.

Vasile Macovei este un interpret din Republica Moldova care a devenit cunoscut după ce a participat în cadrul show-ului muzical „Fabrica de Staruri”, unde s-a calificat pe locul 2.

Un băiat a rămas desfigurat, cu aproape 80% din corp ars, după o provocare de pe TikTok

Un băiat de 16 ani din Carolina de Nord, SUA, este complet desfigurat, cu arsuri pe aproape 80%, din suprafața corpului, după ce a răspuns unei provocări de pe TikTok. Mason Dark și prietenii săi au improvizat un aruncător de flăcări dintr-un spray cu vopsea și o brichetă, dar au declanșat o explozie care i-a cuprins pe adolescenți în flăcări, potrivit New York Post și digi24.ro.

„Este de nerecunoscut”, a spus mama lui Mason, Holli Dark. Adolescenții din Wake Forest, un oraș aflat la aproximativ 25 de kilometri de Raleigh, răspundeau unei provocări periculoase de pe TikTok în care anumite persoane folosesc aerosoli inflamabili pentru a crea aruncătoare de flăcări în miniatură.

Ei nu au mai reușit să stingă flacăra, iar tubul a explodat. „Toți am auzit o bubuitură mare, apoi Mason a venit în fugă și a început să-și scoată cămașa”, a spus mama lui. Mason a sărit într-un râu din apropiere pentru a-și calma arsurile, dar a ieșit din apă cu pielea carbonizată.

Gestul nu numai că i-a agravat starea, dar acum este și expus unui risc ridicat de infecție de la apa râului. Mason a fost dus de urgență la un spital specializat și a suferit deja mai multe intervenții chirurgicale. Medicii spun că, cel mai probabil, își va petrece următoarele 6 luni în spital.

Familia a demarat și o companie de strânge de fonduri pentru a face rost de bani care să acopere cheltuielile medicale costisitoare.

Un tânăr din Moldova care muncea în Constanţa s-a înecat în mare noaptea trecută
Articolul anterior
Produsele din gama profesionistă Pressensa – biletul tău pentru o vacanţă perfectă!
Articolul următor