Viața după divorț. Cum o duce fosta soție a lui Vladimir Putin?

Potrivit presei din Rusia, fosta soție a lui Vladimir Putin, Ludmila, are o viață de lux după divorț. Aceasta și-a refăcut viața personală și și-a dobândit propriul capital.

separator

Ludmila Putin a divorțat în vara anului 2013, declarând că motivul divorțului a fost profesia publică a soțului ei. În timpul căsniciei cu Președintele Rusiei, Ludmila Putin nu a lucrat nicăieri și nu avea capital propriu. După divorț, toată proprietatea a rămas la soțul ei.

La doi ani după divorț, Ludmila a cumpărat un apartament de 139 de metri pătrați pe insula Vasilievsky din Sankt Petersburg. S-a căsătorit cu directorul fundației non-profit «Центр развития межличностных коммуникаций», Artur Ocheretnyi.

Noul soț al Ludmilei Putin este proprietarul unei vile în Franța, în valoare de 6.000.000 de euro.

Principala sursă de venit a Ludmilei Putin este «Центр развития межличностных коммуникаций» (,,Centrul pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Interpersonale”), arendat de către compania „Meridian”. În ianuarie 2016, fosta soție a lui Putin a devenit proprietara unei vile de 240 de metri pătrați, într-o suburbie de elită a Moscovei, „Millennium Park”. În 2017, Ludmila Putin a vândut terenul altui proprietar.

sursa

Un tânăr din Moldova care muncea în Constanţa s-a înecat în mare noaptea trecută
Articolul anterior
Produsele din gama profesionistă Pressensa – biletul tău pentru o vacanţă perfectă!
Articolul următor
Alte articole interesante