”Viața merge înainte” împreună cu Mircea Guțu

18Oamenii cu suflet mare se vor aduna astăzi la Filarmonica Naționala ”Serghei Lunchevici” pentru a susține un mare compozitor și interpret, care trece printr-o perioadă grea din viață. Prietenii și colegii lui Mircea Guțu vor susține un concert de caritate pentru a-l ajuta pe interpret în lupta cu boala care l-a indepărtat de scenă.

separator

Nume mari din showbiz-ului autohtonă, precum Ion Suruceanu, Ian Raiburg, Ana Barbu, Anişoara Puică, Olga Ciolacu, Anatol Dumitraş, Irina şi Anatol Bivol, fraţii Advahov, Nelly Ciobanu, Vitalie Dani, Aura, Gheorghe Ţopa, Adrian Ursu, formațiile „Millenium”, „Catharsis” și orchestra „Lăutarii” vor cânta în concertul ”Viața merge înainte”.

Nu este prima dată când interpreții vin să susțină prin concerte de caritate colegii de breasclă, dar inițiativa compozitorului Alexandru Vdovicenco și a Doinei Cernavca, a reușit să adune în scenă peste 40 de artiști.

Biletele la spectacolul ”Viața merge înainte” costa 100 și 150 lei și toți banii din vânzarea biletelor vor fi donați cantautorului Mircea Guțu, pentru a putea continua tratamentul.

Nu putea concepe un copil din cauza…laptopului!
Articolul anterior
Cele mai atractive obiective turistice din Londra!
Articolul următor
Alte articole interesante