Viaţa pe care Prinţul Harry o duce în America este departe de ceea ce şi-a dorit

Prinţul Harry nu este fericit cu viaţa lui în America. Este afirmaţia pe care o face un specialist în PR, Richard Hillgrove, acesta susţinând că prinţul este ca un iepure surprins de lumina farurilor unei maşini, viaţa lui în America alături de Meghan Markle fiind departe de ceea ce şi-a dorit. Expertul în PR susţine că Prinţul Harry se chinuie să se adapteze vieţii în California, scrie okmagazine.ro.

“Prinţul Harry nu arată deloc a persoană fericită. Arată obosit”, a declarat acesta pentru publicaţia The Daily Express. “E amuzant că, în interviul pentru ITV, acesta a spus că se retrage din viaţa regală deoarece nu mai vrea să fie în atenţia publică. Apoi, s-a schimbat de tot în America, acolo unde l-am văzut inclusiv cântând cu James Corden într-un autobuz turistic. Este foarte departe de ceea ce a spus că-şi doreşte. Spunea că vrea să ducă o viaţă discretă.”

Anul acesta, Ducele de Sussex va face, din nou, valuri, după ce-şi va publica cartea de memorii, una care se anunţă explozivă şi care va deranja, cu siguranţă, casa regală britanică, aşa cum s-a întâmplat şi după faimosul interviu acordat lui Oprah în luna martie.

Rămâne de văzut dacă atenţia de care se bucură în State chiar îl bucură pe Harry la fel de mult ca pe soţia lui, Meghan Markle.

Un procuror din Glodeni a ajuns după gratii. Pentru ce va face pușcărie
Articolul anterior
Anunţ neobișnuit de angajare în funcţia de „designer grafic” la Parlament
Articolul următor