Vicepreședintele raionului Sângerei a fost transferat la Spitalul Clinic Republican

Vicepreședintele raionului Sângerei, stropit cu verde de briliant de către membrul unui partid, a fost internat la Spitalul Clinic Republican.

Informația a fost confirmată pentru Unimedia de către purtătoarea de cuvânt a SCR, Marina Zibliuc, care nu a putut oferi detalii despre starea acestuia, întrucât fusese internat cu puțin timp în urmă.

„Dumnealui a fost recent internat la IMSP SCR „Timofei Moșneaga” în secția oftalmologie, pentru examinări suplimentare și tratament”, a comunicat aceasta.

Vicepeședintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru, a fost internat la Spitalul Raional Sângerei, în stare de șoc, iar starea de sănătate a acestuia a avut de suferit după ce a fost atacat cu verde de briliant de un membru al partidului PACE, liderul căruia este Gheorghe Cavcaliuc.

Inspectoratul de Poliție Sângerei a pornit un proces penal.

Liderul  Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că este o „decizie asumată” a PACE, acțiunea colegilor săi din partid de a stropi cu verde de briliant pe șeful CES Sîngerei, care s-a vaccinat împotriva Covid-19 fără să își aștepte rândul.

Tudor Tutunaru a afirmat că a recurs la vaccinare deoarece deține și funcția de șef al Comisiei Situații Excepționale din raion.

Președinta Maia Sandu a transmis un mesaj de condoleanțe Casei Regale a Marii Britanii
Articolul anterior
Prințul Philip și Regele Mihai au fost veri și erau născuți în același an
Articolul următor
Alte articole interesante