Victor Ciobanu și Irina Rîngaci ar putea primi câte 100.000 lei din partea Consiliului Municipal Chișinău

Primarul capitalei, Ion Ceban, a menționat în cadrul ședinței săptămânale a Primăriei că va veni cu propunerea ca din partea municipalității să li se ofere campionilor Victor Ciobanu și Irina Rîngaci un premiu de 100.000 de lei.

„Aduc sincere felicitări campionilor care au adus faima Republicii Moldova. Cred că conducerea e observă și intervine atunci când aceștia sunt apreciați în alte țări. Aici vreau să zic că îmi pare un pic rău. Irina Rîngaci devine prima campioană mondială la lupte printre seniori, după ce Victor Ciobanu va deveni campion mondial la greco-romane seniori.

Vreau să aduc din numele Executivului Primăriei municipiului Chișinău, dar și a locuitorilor capitalei, cele mai sincere felicitări și vreau să anunț că am discutat în acest weekend cu mai mulți colegi cum am putea să susținem în această privință tinerii care ne reprezintă atât de semnificativ peste hotarele țării și vom veni cu propunerea ca din partea municipalității să oferim un premiu care este de 100.000 de lei.

Propunerea va fi înaintată către Consiliul Municipal Chișinău. Cred că în condițiile în care avem campioni ar trebui să venim cu un minim sprijin în această privință. Există și alte opțiuni pe care le examinăm, dar sperăm să le putem lua una câte una”, a declarat Ion Ceban.

Luptătoarea Irina Rîngaci a devenit campioană mondială la seniori, după ce a câștigat medalia de aur la competiția de la Oslo, Norvegia.

Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a devenit campion mondial în categoria de greutate 60 kg, la competiția de la Oslo. Totodată, luptătoarea Iulia Leorda a devenit vicecampioană mondială.

Un bărbat a inventat casa care se rotește pentru a-i face pe plac soției care făcea des modificări în locuință
Articolul anterior
Septembrie a adus mai multe scumpiri! Chiar şi studenţii achită mai mult pentru cămin
Articolul următor
Alte articole interesante