Victor Slav și-a arătat, în premieră, noua iubită

Victor Slav a publicat prima fotografie alături de iubita ascunsă, despre care a tot vorbit în ultima vreme.

După un an greu pentru toată lumea, dar și după ce și-a ținut viața amoroasă departe de ochii lumii, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a decis să intre în 2021 altfel față de cum și-a obișnuit fanii.

După despărțirea de fosta vedetă TV, Victor Slav a continuat să își caute mare dragoste și se pare că norocul i-a ieșit în cale, scrie spynews.ro.

Din vara anului 2019, Victor Slav iubește o blondă, care se pare că îi seamănă leit celei care l-a făcut tată. O spun fanii, cei care îl urmăresc pe prezentator pe rețelele de socializare.

”Pentru 2021, Bonnie și Clyde în acțiune”, a scris Victor Slav în dreptul fotografiei în care apare alături de iubita sa.

Admiratorii au observat că lui Victor îi plac femeile înalte, blonde, cu ochi albaștri și trecute pe la medicul estetician. ,,Tot pe stilul…”, ”Tu sigur ai un tip de femeie”, ”Wow”, ”Frumoșilor”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care îl urmăresc pe fostul ”băiat de la meteo”.

Meteorologii au emis cod galben de îngheț

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis pentru astăzi și mâine, 27 și 28 aprilie, avertizare meteorologică de Cod galben de îngheț.

Vremea 30 martie - 12 aprilie 2020. Temperaturile cresc treptat

Astfel, pe data de 27-28 aprilie în orele nocturne și ale dimineții la suprafața solului și izolat în aer se prevăd înghețuri cu intensitatea de -1..-2°C.

Ilan Șor a rămas fără mandat de deputat. Parlamentul a votat!

Ilan Șor a rămas fără mandat de deputat. 56 de deputați au votat pentru proiectul de hotărâre prin care se constată încetarea de drept a calității de deputat în Parlament a lui Ilan Șor.

Proiectul de hotărâre a fost elaborat urmare a deciziei Curții de Apel prin care Ilan Șor a fost recunoscut vinovat în săvârșirea infracțiunilor prevăzute în art. 190 alin. (5) și art. 243 alin. (3) lit. b) din Codul penal.

Parlamentul European a aprobat ajutorul de 145 milioane pentru Moldova

Comisia pentru comerț internațional din Parlamentul European a aprobat noua asistență macrofinanciară de 145 de milioane de euro pentru Republica Moldova.

Parlamentul European a aprobat ajutorul de 145 milioane pentru Moldova

Despre aceasta a anunțat europarlamentarul Siegfried Mureșan, conform www.stiri.md.

„Încă un pas pentru aprobarea finală a ajutorului de 145 de milioane de euro pentru Republica Moldova.

Comisia pentru comerț internațional din Parlamentul European tocmai a aprobat noua asistență macrofinanciară de 145 de milioane de euro pentru Republica Moldova. Săptămâna trecută, și Comisia pentru bugete aprobase acest ajutor, votând propunerea mea de aviz.

După aprobarea ajutorului în cele două comisii de specialitate, putem acum să dăm votul final pentru această asistență în sesiunea plenară a Parlamentului European din luna mai. 

Prin adoptarea la timp a asistenței macrofinanciare în Parlamentul European, ne asigurăm că banii vor ajunge în Moldova până la finalul anului, în două tranșe ce vor fi virate în trimestrele 3 și 4 din 2023. 

Este important să oferim Guvernului Republicii Moldova cât mai repede ajutorul financiar necesar pentru a asigura stabilitatea marcroeconomică a țării, pentru a lua măsuri de sprijin pentru oameni și pentru a continua reformele necesare integrării europene”, a declarat Mureșan.

Cele trei grupuri de persoane care nu vor putea beneficia de vaccinul anti-Covid-19
Articolul anterior
Horoscop 2021: Ce prezic astrologii pentru fiecare zodie
Articolul următor