Victoria Beckham le răspunde celor care au criticat-o pentru ținuta purtată la nunta regală

După ce a fost criticată de către internauți pentru ținuta și atitudinea ei de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, Victoria Beckham a decis să vină cu o reacție. Victoria Beckham a fost criticată pentru ținuta pe care a purtat-o la marele eveniment, o rochie neagră, sobră și o pălărie cu o plasă neagră, singura culoare fiind pantofii ei roșii. Nici atitudinea vedetei nu a fost pe note bune, aceasta având o stare generală de supărare și tristețe vizibilă.

separator

Ținuta Victoriei Beckham a fost comparată în mediul online cu una pentru înmormântare. Presa din străinătate a notat că motivul pentru care Victoria a fost vizibil supărată ar fi fost chiar David Beckham. Relația dintre cei doi s-a cam răcit în ultima vreme. Deși s-au ținut de mână la nuntă, mulți au considerat gestul unul pur formal.

Într-un final, Victoria Beckham a vorbit despre criticile apărute în presă, declarând că nu a fost deloc nefericită, ci ușurată, potrivit mirror.co.uk. “Sincer, a fost așa o ușurare să nu fiu însărcinată și să am o burtă uriașă la nunta regală încât a fost o bucurie să pot să aleg să port ce mi-am dorit”, a declarat Victoria pentru ziarul britanic Evening Standard.

În 2011, atunci când a avut loc nunta Prințului William cu Kate Middleton, Victoria Beckham era însărcinată cu Harper.

sursa

alte Articole interesante