Victoria Lungu şi-a tras buze mai voluptoase!

2013-04-30 19.23.21Este una dintre puţinele interprete de acasă, care a acceptat să vorbească în public despre lupta împotriva anilor. Victoria Lungu nu exagerează cu vizitele la cabinetul cosmetologului, dar nici nu-l ocoleşte. N-a fost un moft.  De astă dată interpreta a apelat la ajutorul medicului estetician ca să-şi repare unele deficienţe – nişte riduri de mimică apărute în jurul buzei superioare dar şi a frunţii. 

separator

Vezi mesajul de jos, ca să-ţi dai seama de ce a recurs la această metodă.

2013-04-30 18.15.57„Eu chiar nu am nevoie să-mi măresc artificial buzele, aşa cum o fac multe tinere. Din câte vedeţi mama natură m-a înzestrat cu de toate. Acum un an însă, am observat unele schimbări. Mi-au ieşit în evidenţă ridurile de mimică. Prietenele mă sfătuiau să apelez la un medic cosmetolog, dar abia acum, la iniţiativa Mariei Marian de la „Acasă Devreme”, JurnalTV,  m-am decis s-o fac şi pe asta. Mă uitam la maică-mea căreia îi seamăn foarte mult. Avea aceleaşi probleme, doar că n-a avut norocul să aibă la timpul ei bani şi timp de cosmetologi. Întotdeauna am avut grijă de felul cum arăt, am recurs şi la mezoterapie. Recunosc, până la 30 de ani nu foloseam nicio cremă, deşi aveam un ten de invidiat, pentru că nu am fumat niciodată, nu am băut alcool.

În schimb acum nu economisesc bani pe creme şi măşti.

2013-04-30 18.15.35Marina Ştirbu, medic dermato-cosmetolog: „Vom apela la acidul hialuronic care nu poate să provoace daune. Este un produs natural, biotehnologic. Cu ajutorul lui vom modela ridurile prezente şi îi vom oferi pielii un aspect hidratat. Vom vedea schimbări imediat, dar în două săptămâni se va vedea efectul, pentru că acidul hialuronic are proprietatea de a acumula apă. În primele două zile după proceduri e cazul să nu exageraţi cu mimicile. Nu folosiţi sauna şi solarul şi evitaţi săruturile.”

Interviu post factum: „A fost o procedură un pic deranjantă. Cel mai mult m-a durut în zona buzelor pentru că este una plină de terminații nervoase.  Ceva mai puţin m-a durut în zona ochilor şi a frunţii. Dar, după naştere, nu e nimic mai dureros.

Nu mi-e jenă să spun că voi mai recurge la această metodă şi după jumătate de an.

2013-04-30 17.57.28 2013-04-30 17.57.46 2013-04-30 18.15.07

Text: Olga Chirică

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Vezi de ce Smiley nu face cadouri de Paşte!
Articolul anterior
”Tanti Ludmila” revine la marea ei pasiune
Articolul următor