Victoria Lungu și-a despărțit fiica de iubit. ,,Nunta urma să aibă loc vara asta”

Victoria Lungu are o relație caldă și apropiată cu fiica sa, Valeria, totuși timp de șase luni cele două aproape că nu și-au vorbit, după ce artista ar fi insistat ca fiica ei să se despartă de fostul iubit. Deși urma să se căsătorească vara asta, de câteva luni, Valeria este singură, iar prețul libertății nu i s-a dat ușor.

separator
Victoria Lungu a dezvăluit detalii fiind invitată în platoul emisiunii ,,Iubește viața” de la TV 8. Inima de mamă i-a șoptit că acel băiat nu era alegerea cea mai bună pentru fiica sa.

”Valeria trebuia să fie deja măritată în această vară, toată lumea știa. Nu sunt mândră de faptul că eu am desfăcut această căsătorie. Eu știam că nu este cel mai bun lucru pentru ea să se mărite acum, pentru că ea abia a ajuns pe val, a început să muncească și dacă se mărita evident că făcea un copil sau erau alte drumuri. Era un băiat extraordinar, doar că aveau drumuri un pic diferite și eu am fost foarte atentă cum să o ghidez ca să se despartă. Ea până acum suferă, mie îmi pare foarte rău. Noi nu am vorbit cu Valeria cam jumătate de an. Ea era supărată pe mine, dar acum ea îmi zice: ”Mami, mulțumesc, pentru că el imediat a intrat deja într-o altă relație.” Până la urmă, Valeria și-a dat seama că aveam dreptate, a avut de ales între mine și el. Pentru mine această experiență a fost destul de cruntă.”, a mărturisit artista.

,,Eu sunt o mamă care ştie foarte atent s-o ghidez şi ea nu simte cum îi schimb drumul. Psihologic eu o cunosc şi eu foarte atent lucrez cu mintea ei şi îi spun că uite eşti acum aici, trebuie să te axezi pe aceste lucru, ea imi mulțumeste pentru sfaturi”, a mai spus artista.

alte Articole interesante