Victorie pentru Sheriff Tiraspol în fața echipei Milsami Orhei. Scor 1-0

Sheriff Tiraspol continuă parcursul fenomenal în acest sezon. După victoria de pe stadionul Santiago Bernabeu în fața echipei Real Madrid, „galben-negrii” au ajuns la Orhei, acolo unde au învins aseară pe Milsami în cea de-a 13-a etapă a Diviziei Naționale.

Campioana Moldovei s-a impus la limită cu scorul de 1-0 după un meci tensionat. Singurul gol al partidei a fost marcat de Adama Traore în minutul 69, transmite publika.md.

După gol spiritele s-au încins în teren. Edmund Addo de la Sheriff a fost eliminat după ce a lovit un adversar și imediat la faza următoare au început altercațiile între fotbaliștii celor două formații. 

Echipa gazdă nu a profitat de superioritatea numerică și până la final scorul nu s-a schimbat. Astfel, Milsami a suferit prima înfrângere în actuala ediție de campionat.

„Consider că jucătorul nostru e vinovat, dar în același timp cred că și jucătorul advers trebuia să primească cartonașul roșu. Cine acolo era? Numărul 10, Dedov. Trebuia eliminat pentru că a lovit din spate”, a declarat Dmitri Kara-Mustafa, antrenor secund Sheriff Tiraspol.

„Am o altă întrebare pentru matematicienii cu fluierul. Cum se întâmplă că timp de patru minute au fost acele incidente, el dă asigurări că totul este sub control. Apoi au fost 3-4 schimbări și la final el adaugă doar 3 minute suplimentare”, a relatat Serghei Dubrovin, antrenor Milsami Orhei.

Tot aseară, Zimbru Chișinău a pierdut dramatic meciul cu nou-promovata CSF Bălți, scor 1-2. Echipa din nordul țării, care a jucat pe teren propriu, a marcat prima în minutul 6 prin fundașul Denis Furtună. Oaspeții au egalat peste 10 minute prin Alexandru Bejan. CSF Bălți a smuls victoria pe final, golul decisiv fiind marcat de nigerianul Emmanuel Alaribe.

După 13 etape, Petrocub Hâncești este lider cu 28 de puncte. Milsami e pe locul secund, având cu un punct mai puțin.

Cum a reușit Portugalia să vaccineze peste 90% din populație cu schema completă
Articolul anterior
Foamete mare în Brazilia. Oamenii scotocesc prin oase pentru a face mâncare
Articolul următor