Video! A apărut reclama tradițională de Crăciun marca John Lewis

Cunoscutul lanț de magazine John Lewis a lansat mult așteptatul spot publicitar de Crăciun, o tradiție care datează din 2007. John Lewis le-a oferit fanilor un cadou de Crăciun mai devreme, sub forma unui invitat străin care apare în noua reclamă festivă pentru sărbătorile de iarnă din 2021.

Videoclipul a fost lansat cu aproximativ două săptămâni mai devreme ca de obicei şi prezintă un băiat care introduce o fiinţă extraterestră, pierdută pe Pământ, în tradiţiile care au loc de Crăciun şi în atmosfera sărbătorilor de iarnă, scrie observatornews.ro.

Retailerul speră să ofere oamenilor acel sentiment călduros al venirii Crăciunului, mai ales că anul trecut Marea Britanie nu s-a putut bucura de atmosfera sărbătorilor din cauza restricţiilor pandemice.

Filmuleţul de două minute, intitulat „Oaspete neașteptat” prezintă sosirea lui Skye, o ființă extraterestră care se prăbușește în pădure, undeva în mediul rural al Marii Britanii. Ea este descoperită de Nathan, un băiat simplu, îmbrăcat festiv în puloverul său Crăciun, care plecase curios în pădure să vadă ce s-a întâmplat.

Povestea îi urmărește ulterior pe cei doi în timpul pregătirilor de Crăciun. Băiatul îi arată oaspetelui său cum se împodobeşte bradul, se uită la primii fulgi de zăpadă şi se aşează împreună în faţa televizorului pentru a se uita la filme clasice de Crăciun.

Potrivit lui John Lewis, toate acestea au fost momente la care clienții au tânjit după ce anul trecut nu au putut să sărbătorească alături de cei dragi. Reclama își propune să ofere un sentiment de „apropiere și evadare”, precum și „celebrarea magiei momentelor de Crăciun trăite pentru prima dată”.

O sută de tone de carne de pui infectată cu Salmonella, importată din Polonia în Moldova
Articolul anterior
Mihai Budurin: despre plecarea soției, lupta cu COVID, despărțirea de Catharsis
Articolul următor