Video! Vezi ce glumă despre femei a făcut Brad Pitt pe scenă, la Globurile de Aur

Brad Pitt, care a câştigat un Glob de Aur pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, şi-a ironizat viaţa amoroasă la primirea trofeului în faţa participanţilor la gala de duminică seară, printre care se afla şi fosta sa soţie Jennifer Aniston.

separator
Nu există nicio fotografie a lui Brad Pitt şi Jennifer Aniston împreună la gala Globurilor de Aur desfăşurată duminică seară în Los Angeles, însă presa americană susţine că cei doi foşti soţi s-au întâlnit de câteva ori anul trecut. Este ceea ce a recunoscut însuşi actorul în vârstă de 56 de ani care a mărturisit că a fost prezent la aniversarea a 50 de ani a lui Aniston.

“M-am întâlnit cu Jen, este o bună prietenă a mea…”, a declarat el publicaţiei Entertainment Tonight pe covorul roşu al Globurilor de Aur, unde a primit premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar în filmul “Once Upon a Time in Hollywood”.

Jennifer Aniston era prezentă la ceremonie fiind nominalizată la premiul pentru cea mai bună actriţă într-un serial dramă pentru rolul său din producţia “The Morning Show”. Aflată în sală, Jennifer Aniston a râs atunci când Brad Pitt a glumit la primirea Globului de Aur.

“Am vrut să vin însoţit de mama mea, dar ea nu a putut, pentru că sunt cuplat cu orice persoană de sex feminin care este văzută alături de mine”, a spus el pe scenă. “Ceea ce este oarecum incomod”, a continuat el, moment în care camera a căutat-o pe Aniston care a fost văzută râzând alături de ceilalţi la gluma lui Brad Pitt.

Sursa

La colindat, ca în copilărie, la Drochia. Lilu: ,,Crăciun fericit tuturor”!
Articolul anterior
Accident la Hâncești. O tânără a murit pe loc
Articolul următor
Alte articole interesante