Video! Alla Pugaciova întinerește pe zi ce trece. Artista a făcut senzație la o petrecere privată

Alla Pugaciova își uimește fanii într-un nou video publicat pe internet. Artista este surprinsă la o petrecere privată, în premieră, după izbucnirea carantinei. Celebritățile s-au adunat pentru a socializa, printre petrecăreți s-au numărat Alla Pugaciova, Maxim Galkin, Nikolae Baskov, Andrei Malahov, Elena Sever, Valentin și Marina Yudashkin, Grigory Leps și mulți alții.

separator

Cea care a atras toată atenția a fost, desigur, primadona. Cu o siluetă subțire, un look tineresc și plină de energie, artista nu cedează în fața soțului tinerel, Maxim Galkin.

Alla Pugaciova, în vârstă de 71 de ani, a îmbrăcat pantaloni scurți, dresuri strânse, o bluză și un sacou de culoare neagră, iar părul creț adunat pe o parte i-a completat look-ul.   În video-urile publicate pe internet, Alla Pugaciova întreține o discuție cu Grigory Leps, iar apoi încinge ringul de dans, alături de colegii de breaslă, pe melodiile Polinei Gagarina, ale lui Leonid Agutin, Atrik & Asti și alți artiști. Vezi cum s-au distrat divele estradei rusești, în filmulețele de mai jos!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#Repost #stories @maxgalkinru Нас сегодня радуют, столько фоточек и видео такого классного семейства… Мы давно не получали столько нового материала ❤️❤️❤️❤️❤️ @gvleps @alla_orfey @gagara1987 @artikastiofficial @artik @astiselfmade #аллапугачева #максимгалкин #григорийлепс #полинагагарина #артикиасти #примадона #танцы #послекарантина #отдых

O postare distribuită de ℳ❤️ (@_alla_max_love_family_) pe

Ce părere are Pavel Stratan despre relația fiicei sale cu Edward Sanda
Articolul anterior
Spania îndeamnă cetățenii să poarte mască și acasă
Articolul următor
Alte articole interesante