Video! Ana Munteanu a lansat prima piesă din cariera sa. Smiley a ajutat-o!

Moldoveanca Ana Munteanu, câștigătoarea sezonului 7 „Vocea României”, a lansat prima piesă din cariera sa. Acest lucru s-a întâmplat întocmai precum Smiley, antrenorul Anei în concurs, a declarat ieri seară în finala show-ului. Artistul a spus că noua piesă compusă pentru Ana, pentru care a colaborat, este deja lansată pe net.

separator

Ei bine, piesa ,,Măști” a Anei Munteanu poate fi ascultată în varianta audio. Muzica a fost compusă de către Roland Kiss, Serban Cazan, Ana Maria Stancu, Lucian Nagy, iar textul a fost scris de Ana Maria Stancu, Alexandru Stancu și Smiley.

,,Vă mulțumim tuturor pentru voturi! Important e ca și de acum încolo să credeți la fel de mult în vocea Anei și vă invit să ascultați prima ei piesă pe care o găsiți în bio. Felicitări, copil frumos!”, a scris Smiley pe pagina sa de Instagram, ieri seară după finalizarea show-ului.

Ana a semnat cu casa de discuri Universal Music Romania și a colaborat cu producătorii de la HaHaHa Production, studioul lui Smiley. Ascultă piesa aici!

Un miliardar şi soţia sa au fost găsiţi morţi în locuinţa lor
Articolul anterior
Andrei Galben, rectorul Universității Libere Internaționale din Moldova, s-a stins din viață
Articolul următor
Alte articole interesante