Video! Asemănare incredibilă. Un vlogger din China s-a transformat în Mona Lisa

O tânără din China a reușit să realizeze un machiaj care poate fi considerat o operă de artă. Inspirată de celebra pictură realizată de Leonardo da Vinci, vlogerița He Yuhong și-a transformat chipul asemănând izbitor cu Mona Lisa.

separator

Cu ajutorul produselor cosmetice și cu o viziune aparte, fata i-a uimit pe toți cu asemănarea incredibilă dintre ea și celebrul tablou pictat de maestrul italian.

„Odată ce îți vezi fața ca pe o bucată albă de hârtie, oportunitățile sunt infinite”, a spus artista.

NATO i-a prelungit mandatul lui Jens Stoltenberg cu încă un an

NATO a decis marți să prelungească cu încă un an mandatul secretarului general Jens Stoltenberg, alegând să rămână cu un lider experimentat în timp ce războiul face ravagii la ușa alianței, în loc să încerce să ajungă la un acord asupra unui succesor, transmite Reuters.

Jens StoltenbergFoto: snapshot-photography/F Boillot / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stoltenberg, fost premier al Norvegiei, este liderul alianței transatlantice de securitate din 2014, iar mandatul său a fost deja prelungit de trei ori.

Decizia înseamnă continuitate la vârful NATO, în timp ce cei 31 de membri ai alinaței se confruntă cu dubla provocare de a sprijini Ucraina în respingerea invaziei Moscovei, evitând în același timp un conflict direct între NATO și forțele rusești.

Stoltenberg, în vârstă de 64 de ani, este considerat în general în cadrul alianței ca fiind un lider constant și urma să-și încheie mandatul de secretar general al Alianței de securitate transatlantică la sfârșitul lunii septembrie.

Într-un tweet, Stoltenberg a declarat că este onorat de decizia de prelungire a mandatului său până la 1 octombrie 2024.

„Legătura transatlantică dintre Europa și America de Nord a asigurat libertatea și securitatea noastră timp de aproape 75 de ani, iar într-o lume mai periculoasă, alianța noastră este mai importantă ca niciodată”, a spus Stoltenberg.

Mai mulți angajați ai MAI, în fața sediului ministerului în timp ce cortegiul funerar cu corpul neînsuflețit al polițistului de frontieră se îndreapta spre satul său de baștină

Polițistul de frontieră, Serghei Muntean, care a fost ucis în atacul armat de la Aeroportul Internațional Chișinău, este petrecut astăzi pe ultimul drum cu onoruri militare.

Mai multi angajați ai ministerul Afacerilor Interne s-au aliniat în fața sediului ministerului în timp ce cortegiul funerar cu corpul neînsuflețit al polițistului de frontieră, Serghei Muntean, se îndreapta spre satul său de baștină, unde va fi înmormântat.

FOTO, VIDEO Serghei Muntean, polițistul de frontieră împușcat la Aeroport, este petrecut pe ultimul drum

Ceremonia de rămas bun a avut la Inspectoratul de Poliție de Frontieră din Chișinău, unde a venit și președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco, șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, dar și mai mulți colegi ai polițistului de frontieră, scrie ProTV.

Ulterior, cortegiul funerar s-a pornit spre satul de baștină a polițistului de frontiera, Volontiri din Ștefan Vodă, unde și va fi înmormântat Serghei Muntean.

Șoferița unui Audi a avariat patru mașini parcate regulamentar în sectorul Buiucani

Patru mașini parcate regulamentar au fost avariate, după ce șoferița unui Audi a pierdut controlul volanul automobilului și le-a avariat. Potrivit informațiilor de la poliție, incidentul a avut loc în jurul orei 04:00, pe strada Calea Ieșilor din sectorul Buiucani, scrie realitatea.md.

„La fața locului polițiștii au stabilit că o șoferiță de 27 de ani, care se afla la volanul unui Audi, a pierdut controlul volanului, a intrat în parcare și s-a tamponat în 4 automobile parcate regulamentar”.

Din fericire, în urma impactului nimeni nu a avut de pătimit.

Pe caz inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor, totodată proprietarii urmează să evalueze prejudiciul cauzat.

Cum arată Elena Băsescu în luna a noua de sarcină
Articolul anterior
Accident violent la Căușeni. O șoferiță, la volanul unui BMW, a lovit un copil de 11 ani
Articolul următor