VIDEO! Bărbatul care ar fi abuzat sexual o fetiță în scara unui bloc din Capitală: poliția cere ajutorul oamenilor pentru a-l prinde

Inspectoratul General al Poliției solicită ajutorul cetățenilor pentru a identifica bărbatul care ar fi abuzat sexual o fetiță în scara unui bloc din sectorul Buiucani, scrie ea.md.

Camera de supraveghere din interiorul blocului a surprins momentul în care copila încearcă să ridice pe scări o bicicletă, iar bărbatul intră în bloc din urma ei, dorind să o „ajute”. La un moment dat, acesta îi ridică din spate tricoul și îi pune mâna în pantaloni.

Semnalmente:

  • vârsta 50-65 de ani;
  • înălțimea 165 – 170 de cm;
  • păr cărunt și creștet chel;
  • corpolență medie;
  • vorbitor de limba rusă.

Persoanele care dispun de informații despre identitatea bărbatului sau locul aflării acestuia, sunt rugate că apeleze la numerele de telefon 112; 069101233 sau 079219039.

O mașină a explodat în centrul Moscovei. Două automobile sunt în flăcări

O mașină a explodat în apropierea Turnului Federației din Moscova. Joi seară, două mașini erau în flăcări în centrul Moscovei.

Martorii oculari spun că au auzit o explozie, după care au observat un bărbat care a fugit cu o canistră.

Turnul Federației este un complex de zgârie-nori din Moscova. Turnul a fost proiectat să fie atât cea mai înalta clădire din Europa cât și prima clădire europeană care să depășească 374 de metri.

Patriarhul Kirill a cerut clericilor din toată țara două zile de rugăciuni pentru sănătatea lui Putin

Patriarhul Kiril al Moscovei și al Rusiei i-a binecuvântat pe episcopi, clerici și credincioși să se roage pentru sănătatea președintelui rus Vladimir Putin.

Putin's Altar Boy'—Russian Orthodox Church Leader—Dropped From EU Sanctions

Într-un mesaj publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei, se spune că pe 7 octombrie, ziua în care Putin împlinește 70 de ani, Kirill face apel „să facă acasă rugăciune fierbinte pentru sănătatea șefului statului al Rusiei”.

Pe 8 octombrie, ziua sărbătorii Sfântului Serghie de Radonezh, cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, bisericile vor asculta și o „petiție specială pentru sănătatea Președintelui Rusiei” și „proclamă mulți ani ” lui Vladimir Putin.

sursa

Oamenii își vor putea autentifica procurile pentru stabilirea pensiei, indemnizației și alocației la primării

Legislativul a adoptat, în lectura a doua, proiectul de lege care prevede extinderea atribuției de autentificare a procurilor de către secretarii consiliilor locale. Astfel, autentificarea procurilor în scopul reprezentării persoanelor pentru stabilirea și recalcularea pensiei pentru limita de vârstă, indemnizației, alocației pentru dizabilitate și pensia de urmaș se va putea face la primărie, nu și la notar.

Pensii 2022: Noua formulă de calcul și modificările din PNRR - ACTUALITATE  / SOCIAL

Potrivit autorilor proiectului, un grup de deputați ai Fracțiunii „Partidul Acțiune și Solidaritate”, documentul a fost elaborat în vederea facilitării accesului persoanelor în etate și a celor cu nevoi speciale la serviciile oferite de CTAS, prin reprezentantul împuternicit prin procură, în condițiile în care în multe localități rurale nu activează notari, iar cetățenii întâmpină dificultăți și suportă cheltuieli suplimentare pentru a avea acces la serviciile oferite de aceștia.

Penalul Rizea, prins cu minciuna! Fostul deputat român nu este jurnalist acreditat în Moldova
Articolul anterior
Șeful SIS, despre riscul ca Moldova să devină o piață neagră a contrabandei cu arme din Ucraina
Articolul următor