VIDEO! Bătrânii senili dintr-un azil, reanimați de dansatoare erotice. Reacțiile neașteptate ale acestora

Scene demne de producțiile XXX au fost surprinse de angajații unui azil de bătrâni, din Taiwan, într-un moment care s-a dorit a fi unul plin de inspirație.

Angajații azilului „Casa veteranilor Taoyuan”, din Taiwan, au dorit să destindă atmosfera monotonă din sanatoriul unde sunt cazați mai mulți bătrâni.

Azilul este administrat de stat

Așa că le-au pregătit pensionarilor cazați un show artistic menit să îi reanimeze, ca-n vremurile bune! Administrația a tocmit două dansatoare erotice, i-a așezat pe bătrânei în scaunele rulante și i-au dispus într-un semicerc.

Pe o melodie jalnică, una dintre dansatoarele îmbrăcate sumar a început să se miște lasciv și să își etaleze formele generoase.

Lucrurile nu s-au oprit aici, întrucât dansatoarea l-a remarcat pe unul dintre bătrâneii mai captivați de show, așa că s-a urcat pe acesta pentru a continua dansul.

Nu a durat mult până când mâna bătrânelului s-a fixat pe sânii dansatoarei. Încă nu se știe dacă a fost un gest reflex sau conștient.

Cert este că momentul culminant a stârnit aplauze timide, pe ritmul melodiei, din partea celorlalți veterani cazați la azil. Din imaginile video surprinse reiese că este vorba despre bătrâni aflați la vârste înaintate, unii dintre ei lăsând impresia că nu știau foarte bine ce se petrece în fața lor.

Administratorii căminului și-au cerut scuze

Materialul video a fost publicat și pe rețelele de socializare, moment în care clipul s-a viralizat într-o manieră spectaculoasă.

Spre surprinderea organizatorilor evenimentului, reacțiile celor care au văzut materialul nu au fost dintre cele mai laudative, cu atât mai mult cu cât azilul este unul de stat!

Intenția noastră a fost ca evenimentul să distreze rezidenții. Să-i facă fericiți. Ne pare foarte rău pentru neplăcerile cauzate”, a fost mesajul transmis, ulterior, de reprezentanții azilului, ei mai specificând faptul că într-o sală învecinată avea loc, totuși, și un concurs bingo, urmat de karaoke.

sursa: www.click.ro

Comandantul mercenarilor ruși Wagner a fost ucis în Ucraina. El a mai luptat în Cecenia, Siria, Libia și Georgia

Comandantul mercenarilor Wagner, Alexei Nagin (indicativul „Terek”), a fost ucis în Ucraina. El a fost eliminat lângă Bahmut la 20 septembrie, anunță numeroase surse ucrainene.

El era un apropiat al lui Evgheni Prigojin, afaceristul care a înființat gruparea Wagner. Nagin a fost decorat post-mortem cu titlul de Erou al Federației Ruse.

Moartea mercenarului Alexei Nagin în Ucraina a fost confirmată de presă din Rusia.  Evgheni Prigojin a participat de altfel la înmormântarea să.

Un om de afaceri apropiat de Kremlin, Evgheni Prigojin, a admis luni că a fondat, în 2014, grupul paramilitar Wagner pentru a lupta în Ucraina și a recunoscut prezența lui în special în Africa, Orientul Mijlociu și America Latină, transmite agenția France Presse, citată de Agerpres.

Într-o postare pe rețelele sociale ale companiei sale Concord, Prigojin a spus că a fondat grupul paramilitar în scopul trimiterii de combatanți competenți în regiunea ucraineană Donbas, în 2014.

”La acel moment, 1 mai 2014, a luat naștere un grup de patrioți care și-a luat numele Grupul tactic al batalionului Wagner”, a explicat omul de afaceri într-un comunicat.

Grupul Wagner este suspectat de mai mulți ani că pune în practică planurile Kremlinului în diferite teatre de operațiuni, ceea ce Moscova a dezmințit constant.

Evgheni Prigojin este acuzat de numeroase puteri occidentale și de media ruse de finanțarea grupului Wagner, ai cărui combatanți au fost văzuți mai ales în Siria, Libia, Ucraina și Republica Centrafricană.

Kremlinul a respins întotdeauna că are legături cu grupări paramilitare.

sursa

Forţele ucrainene recuceresc oraşul Kupiansk şi alungă trupele ruse de pe malul estic al râului Oskil

Forţele ucrainene au cucerit întreg teritoriul oraşului Kupiansk şi au alungat trupele ruse din poziţiile de pe malul estic al râului Oskil, care desparte oraşul din nord-estul Ucrainei.

soldati ucraina

Cea mai mare parte a oraşului Kupiansk, un nod feroviar strategic, a fost recucerită la începutul acestei luni, ca parte a unei contraofensive uimitoare a trupelor ucrainene în nord-estul ţării, conform presei străine.

Unele trupe ruse au rezistat pe malul estic al râului Oskil, peste un pod rutier distrus.

Civilii au fugit pe teritoriul ucrainean în timp ce bombardamentele continuau zi şi noapte.

Încă un oligarh rus a fost găsit mort. E sinucidere, conform anchetei

Șirul morților suspecte în rândul oligarhilor ruși continuă. Managerul Relațiilor Publice al Căilor Ferate Ruse și-a pierdut viața într-un mod suspect.

Oligarhul, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit împușcat în locuința sa din Moscova. Anchetatorii au spus despre moartea sa că este o sinucidere, însă nu au dezvăluit mai multe detalii despre acest caz.

Decesul managerul de PR al Căilor Ferate Ruse face parte dintr-un șir de morți suspecte care a fost declanșat la începutul ofensivei ruse în Ucraina.

Din februarie și până acum zeci de oligarhi ruși au murit, iar decesele tuturor au fost declarate sinucideri. 

sursa

Oamenii din anturajul lui Putin beau tot mai mult alcool, ceea ce-l îngrijorează pe președintele Rusiei
Articolul anterior
Mașina lui Putin, ținta unei tentative de asasinat? A răsunat o bubuitură puternică
Articolul următor