Video! Cătălin Advahov, gest emoționant pentru Filarmonica Națională

Violonistul Cătălin Advahov, fiul lui Vitalie Advahov, conducătorul artistic al Orchestrei Municipale condusă de Frații Advahov, a impresionat o lume întreagă prin gestul său emoționant.

Talentatul tânăr a cântat astăzi pe o stradă din centrul Chișinăului, spre surprinderea publicului care a avut un moment intens de revelație și plăcere.

Tânărul a încercat să atingă corzile sufletului fiecărui om care trece prin preajmă, pentru a colecta sursele financiare necesare pentru restaurarea edificiului Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, afectată în urma incendiului. Vezi imagini video aici!

„Bravo lui. Sper ca vor mai apărea copii talentați, care vor chema oamenii să suțină fondurile pentru Filarmonică”.

„Este un gest foarte frumos și mă bucur că tineretul de astăzi este interesat ca să restabilim acest monument”.

Cătălin mai spune că pe scenele Filarmonicii Naționale a crescut, lucru care l-a făcut să nu rămână indiferent la cele întâmplate.

Cătălin Advahov, violonist: „Am cântat de foarte multe ori și în sala mică și în sala mare și mi-a părut foarte rău când am auzit așa ceva. Am hotărât să luăm niște măsuri și să începem să ajutăm și să donăm Filarmonicii Naționale banii pe care-i strângem”.

Este a doua oară când Cătălin cântă în centrul Chișinăului în susținerea edificiului, iar prima oară, în timp de o oră, tânărul spune că a colectat 1.000 de lei. (sursa: orheitv.md)

Pompierii australieni pozează seducător pentru un nou calendar dedicat naturii
Articolul anterior
Vremea se răcește brusc. Vin înghețurile
Articolul următor
Alte articole interesante