Video! Cătălina Cărăuș ne prezintă videoclipul la prima piesă, compusă de ea!

Frumoasa interpretă Cătălina Cărăuș a debutat în calitate de textieră și compozitoare. Artista ne surprinde cu noul ei piesă, în limba engleză, care se numește ,,You Chose”.

separator
Interpreta și-a împletit gândurile și trăirile într-o piesă de dragoste sentimentală, etalându-și totodată calitățile artistice deosebite și vocea inconfundabilă.

Atât versurile, cât și muzica piesei sunt semnate de către artistă, iar rezultatul noului produs muzical este unul de bun augur.

,,Nu am mai lansat nimic de ani buni, decât ceva cover-uri… cam din 2012, de când hotărâsem să fac o variantă cu versuri în limba română a celebrului vals al maestrului Eugen Doga, ,,Dulcea și Tandra mea fiară”. Fie că nu-mi placeau proiectele la care lucram și nu credeam că merită o șansă să fie ascultate de voi, fie că nu mă simțeam pregătită să revin cu ceva bun, or tot ceea ce fac trebuie să îmi placă mie în primul rând. Voiam și vreau sa fiu artist, nu doar interpretă, să pot să scriu despre ceea ce simt, despre trăirile și emoțiile mele, să nu mai joc și să transmit ceea ce altcineva a trăit. Cred că am ajuns în momentul când am prins curaj să aduc la viață piesa “You chose””, a declarat artista, pe pagina sa de facebook.

Felicitări Cătălinei Cărăuș! Îi urăm artistei mari succese în cariera muzicală!

alte Articole interesante