Video. Cel mai deștept câine: se preface că are piciorul rupt ca să primească mâncare

Un câine care trăiește pe stradă a învățat că dacă se preface că are un picior rupt, o duce mai bine. Gae e un câine cerșetor dim Bangkok. Luând exemplul unor vagabonzi, el a învățat că dacă se dă infirm, are șanse mai mari să câștige atenția trecătorilor și să primească mâncare, scrie www.eva.ro.

separator
Așa că de fiecare dată când vede oameni în apropiere, își târăște piciorul stâng din spate, ca și cum acesta ar fi rupt. Iar multora li se rupe sufletul când îl văd mergând cu piciorul târâș, așa că se opresc și îi dau ceva de mâncare.

Gae și-a primit numele de la câțiva localnici. Când are el chef, începe să-și târască piciorul, iar oamenii se opresc, de obicei, să vadă dacă e în regulă. Și de multe ori, chiar atunci Gae își revine ca prin minune și merge normal, spre uimirea trecătorilor. Câinele a fost filmat recent, pe o stradă din capitala Thailandei, în timp ce un motociclist se oprește ca să verifice dacă este în regulă. După câteva secunde, omul izbucnește în râs când vede cum câinele începe să meargă normal.

alte Articole interesante