Video! Cezara a lansat un videoclip superb: povestea de dragoste în care apare și soțul ei este dedicată tuturor cuplurilor care se iubesc!

Cezara începe primăvara cu o nouă producție muzicală. Interpreta a lansat un videoclip superb la piesa ,,Eu aleg florile” și ne surprinde cu vocea ei aleasă și melodia plină de sensibilitate!

În videoclip apare și soțul Cezarei, alături de care interpreta trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

,,Videoclipul poartă o poveste metaforică și anume o poveste de dragoste în care poate fi și frig și cald, unde poate fi un soare fierbinte și o iarnă extrem de rece. Aceste două simboluri ale iubirii sunt mereu într-un echilibru. Bărbatul care apare în videoclip semnifică puterea. Atunci când femeia este singură, o cuprind emoții de libertate, dar uneori și de tristețe. Iar când apare bărbatul – emoții extroverte și emoții mult mai pozitive”, ne mărturisește Cezara.

Interpreta este convinsă că cei care vor urmări videoclipul, această mică poveste de dragoste, vor simți puritatea și gingășia femeii, înconjurată de fluturi ce simbolizează libertatea și candoarea. (video)

Pentru realizarea videoclipului, artista a colaborat cu o echipă tânără de oameni talentați, Adrian Chele fiind regizorul filmului, Dan Brumă s-a ocupat de aranjamentul muzical. Muzica este semnată de Adrian Beldiman, iar textul de către poeta Renata Verejanu.

Cererile de solicitare a motorinei din ajutorul umanitar extern acordat de România pentru agricoltori pot fi înaintate
Articolul anterior
Patru cadre medicale din rândul personalului vaccinat, s-au infectat cu Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante