Video. Confruntare dificilă. Două prostituate de pe Calea Basarabiei, amendate de polițiști

Două femei care practicau prostituția pe Calea Basarabiei au fost amendate de polițiști. Oamenii legii au desfășurat activități de prevenire cu caracter general, orientate spre combaterea fenomenului infracțional cât și informarea cetățenilor la capitolul prevenirii răspândirii virusului ,,Covid-19″.

separator
În acest context, polițiștii din cadrul Secției coordonare acțivități și securitate publică din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu angajații Inspectoratului de Poliție a sec. Centru, au desfășurat pe str. Calea Basarabiei, măsuri de prevenire a răspândirii virusului ,,Covid-19″ cât și la prevenirea practicării prostituției.

Urmare a documentării și la solicitarea forțelor de ordine de a prezenta un act de identitate femeia în vârstă de 53 de ani a refuzat, prin ce a încălcat prevederile Dispoziției Comisiei Pentru Situații de Urgență, care la moment se impun de autorități. Astfel femeii i-a fost întocmit proces verbal în conformitate cu prevederile articolului 76/1 CC, fiindu-i aplicată amendă în mărime de 22.500 lei. Iar altei femei i s-a întocmit proces verbal în baza art.89 CC practicarea prostituției, fiindu-i aplicată amendă în mărime de 450 lei.

Stil sănătos de viață, alimentație corectă, sport! Moldoveanca stabilită în Finlanda care a descoperit beneficiile oferite de platforma galinatomas.com
Articolul anterior
Video. Pamflet marca Comedy Zebra Show și #Zerodoi. ,,Ministrul sănătății este suspect de Covid-19”
Articolul următor
Alte articole interesante