Video! Convoiul cu ajutoare umanitare în valoare de 3,5 milioane de euro a ajuns la Chișinău. Mulțumim, România!

Convoiul cu 20 de camioane cu echipamente medicale și medicamente pentru Republica Moldova de către România a ajuns la Chișinău. Echipamente medicale și de protecție, medicamente pentru tratamentul infecției Covid-19, în valoare de aproximativ 3,5 milioane de euro, au fost donate românilor basarabeni.

separator
Guvernul României a donat cetățenilor din R. Moldova 500 mii măști FFP2, 25 mii combinezoane, 200 mii măști, medicmanete, 1200 flacoane de Plakenil și 1600 flacoane Kaletra, care pot să asigure tratamentul pentru un număr dublu față de cetățenii din Basarabia care sunt infectați cu Covid-19.

De asemenea a donat cantități de biocide, 25 mii de litri de biocide și 45 mii litri flacoane cu spirt, viziere, ochelari, lucruri necesare pentru a sigura sănătatea personalului medical. Vezi, mai jos, imagini video spectaculoase surprinse cu drona! (sursa: www.deschide.md)

Cetățeni din țara noastră cu tricolorul în mâini au întâmpinat convoaiele cu ajutor! Un moment emoționant a fost atunci când mulțimea de români basarabeni au interpretat într-un glas imnul României, ,,Deșteaptă-te române!”. Video!

 

O femeie venită la rude de Paște a infectat cel puțin 5 oameni cu Coronavirus. 60 de persoane, plasate în carantină
Articolul anterior
Primăria Chișinău a primit o donație de 50 de mii de euro din partea Ambasadei Republicii Slovacia
Articolul următor
Alte articole interesante