Video. Corina Țepeș, acuzată pe nedrept că ar fi otrăvit maidanezul care a sfâșiat patrupedul familiei. Reacția artistei

Familia Corinei Țepeș și a lui Costi au avut parte, zilele trecute, de un incident nefericit. Patrupedul familiei, Amicu, s-a strecurat pe portița locuinței familiei și, într-o clipită, a fost sfâșiat de doi maidanezi de pe stradă, sub ochii neputincioși ai familiei.

separator

După incident, unul din maidanezi a fost găsit fără suflare nu departe de locuința artiștilor, iar la câteva zile, Corina Țepeș a fost acuzată pe pagina de facebook „Happy Pets”, fondatoarea căreia a spus că interpreta Corina Țepeș ,,crește câini după care îi aruncă în stradă”, dar și de Roman Trahtman de la Regia „Autosalubritate” și vlogger apărător al animalelor, că ar fi otrăvit unul din cățeii care au sfâșiat patrupedul familiei.

,,Fără probe, fără dovezi”, spune artista. Au călcat în picioare onoarea și munca de peste ani.

Familia Țepeș-Burlacu se declară o apărătoare a animalelor și nicidecum nu ar fi putut recurge la un asemenea gest inuman.

,,Prieteni, azi a fost o zi complicată pentru mine. Mi-am dat seama încă o data cât de ușor pot fi manipulați moldovenii, cât de repede primesc o informație fără ca să o analizeze măcar puțin. Cât de ușor pot unii să învinuiască și să rănească o persoana pe nedrept, neavând nici măcar o probă. Cât de repede pot să calce în picioare onoarea și munca de peste ani. Vă rog să ascultați și opinia mea referitor la acuzațiile nefondate care mi s-au adus referitor la cazul otrăvirii maidanezilor. Mâine vom merge împreună cu familia la Azilul de câini”, a scris artista, aseară, pe facebook.

Ulterior, Roman Trahtman a analizat cazul, a vorbit cu vecinii din teritoriu, dar și cu familia Țepeș-Burlacu, și a constatat că acuzațiile aduse artistei sunt neadevărate. Roman a cerut scuze familiei Țepeș în următorul live publicat pe facebook.

Astăzi, Corina Țepeș și Costi Burlacu au vizitat azilul de câini din capitală și au oferit chiar ajutor pentru câini. Soții au declarat că acuzațiile sunt nefondate, iar faptul că în apropierea locuinței lor s-a găsit un câine otrăvit este doar o concidență.

„Îmi pare foarte rău pentru acel biet câine care a fost găsit otrăvit chiar aproape de căsuța în care noi locuim. Nici măcar nu suntem siguri dacă a fost câinele care a atacat patrupedul nostru. A fost doar o coincidență. Nu am otrăvit câinele, noi iubim animalele. Pledăm pentru aziluri, pentru adăpost, pentru a fi hrăniți”, a spus Corina.

Artista a mai spus că așteaptă scuzele de rigoare din partea fondatoarei paginii de facebook „Happy Pets”, pentru faptul că denigrat familia sa și a adus acuzații false. Află mai multe în materialul video de mai jos:

Anterior, Corina Țepeș a publicat imagini cu Amicu, cățelul pe care l-au iubit nespus, și pe care l-au pierdut.

,,R.I.P. Amicu 😢😢😢
O mare durere pentru familia noastră… L-am pierdut pe Amicu – maltezul nostru care a lăsat America devenind mebrul familiei noastre. Amicu era acel ghem alb, drăgostos care ne însoțea peste tot atunci când mergeam cu familia. Era cel mai bun prieten al fetelor noastre care de două zile nu se opresc din plâns și ne roagă să-l căutăm pe Amicu pentru că e încă viu… Ioana, de când a venit pe lume el a fost lângă ea, mâncau ambii dintr-un biscuit. Smaranda îl spăla, pieptăna, puteai s-o ofensezi ușor dacă spuneai despre familia nostră Noi patru, ea întotdeauna ne corecta și spunea ciiiiinci, și Amicu. Era ca un frate! Cei care au animale de companie o să ne înțeleagă perfect. Ieri noapte, venind de la spectacol, Amicu a reușit să se strecoare pe poartă și în câteva clipe a fost devorat de către doi maidanezi. Imaginile de pe camerele de supraveghere sunt groaznice… Aceiași doi câini, care ziua aparent par cuminți, au mai agresat și alte persoane”.

Ninge în România. Prima zăpadă din acest sezon a căzut deja
Articolul anterior
O noutate bună pentru directorii de școli. Iată cum își vor desfășura activitatea
Articolul următor
Alte articole interesante