Video. Cum a apărut la televiziunea de stat una dintre fiicele lui Vladimir Putin?

Femeia despre care presa din Rusia scrie că este fiica lui Vladimir Putin a apărut la televiziunea de stat rusă, reprezentând clătinarea unui adevărat tabu în ultimii 20 de ani, scrie New York Times.

separator
În timpul interviului, Ecaterina, descrisă ca directorul unui Institut de Cercetare din Rusia, Innopraktika, a oferit explicații în legătură cu o tehnologie de controlare a impulsurilor electrice din creierul uman. Reuters a scris că acest institut este finanțat de compania de stat Rosneft.

Apariția ei sugerează potrivit sursei citate o relaxare din partea lui Vladimir Putin în ceea ce privește prezența familiei sale în viața publică, dar și un potențial rol public pentru familia prezidențială. Familia lui Putin reprezintă un tabu pentru presa din Rusia.

Ambele fiice ale lui Vladimir Putin din căsnicia liderului rus cu Lyudmila, care a luat sfârșit în 2013, trăiesc sub nume de familie diferite de cel al tatălui, potrivit presei ruse. Unele relatări au sugerat că Putin ar mai avea o fiică dintr-o altă relație, lucru pe care Kremlinul l-a negat vehement, potrivit BBC.

La o analiză mai atentă, se poate observa că Ecaterina Tihonova seamănă foarte bine cu tatăl ei, atât în ceea privește exteriorul cât și timbrul vocii etc. Video!

sursa

3 sfaturi pentru un păr strălucitor și sănătos
Articolul anterior
Un celebru actor îl va juca pe Constantin Brâncuşi în filmul ,,The Sculptor”. Iată despre cine este vorba!
Articolul următor
Alte articole interesante